2777
2789
عنوان

لطفا در مورد رابطم راهنمایی کنید

237 بازدید | 21 پست

من مدت سه ماهی بود با یه اقایی  اشنا شده بودم و از همون ابتدا بهشون گفتم که من به درد شما نمیخوردم ولی بنا به دلایلی این رابطه ادامه پیدا کرد و و از طرف اون اقا وارد رابطه احساسی شد و بهم ابراز علاقه کرد .هر دفعه که ابزار علاقه میکرد من نظرمو میگفتم که هیچوقت به شما فکر نمیکنم و برای من مناسب نیستید .و این ابراز علاقه همینطور در طول این سه ماه دامه دار بود 

تا اینکه ایشون منو تو یکی از اتاق های چت دیدن و ازم ناراحت شدن در حالی که من به ایشون  نه تعهدی داشتم و نه ابراز علاقه ای کردم و ایشونن از اینکه من تو این اتاق ها بودم نارحت شدن و ازم خدافظی کردن .

و من هم یه چند تا حرف بارشون کردم و بلاک کردم 

ولی ذهنم درگیره که ایا کار من درست بود یا نه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه می‌دیدید ایشون دارن علاقمند میشد ب ه قیمتی باید رابطه رو تموم می‌کردید شاید ایشون فک کردن ته دلتون حسی هست بلاخره. 

دوما حالا چرا ب طرف بد و بیراه گفتی

سوما تقصیر ایشون بیشتره برای شما کمتر ولی شمام بی تقصیر نیستید

وقتی علاقه نداشتی همین بلاکو روز اول میکردی ن ک طرف س ماه قربون صدقت بره تهشم یجا دیگ ببینتت 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
شما اول خوددرگیری با خودتو درست کن, یارو‌ نمیخاستی ولی سه ماه باهاش توو‌ رابطه بودی????حالت خوبه???

پیش اومد دیگه .نخواسته بود خودم هم درگیر اینجور چیزها هستم که اصلا کار درستی بود یا نه