2777
2789

هف سال پیش تو همین ایام کلی باهم خاطره ساختیم 

ولی رفت 

نخواست منو 

نامزد بودیم البته 

منم بچه بودم و مغرور 

ازش نخاستم بمونه 

بدترین شب زندگیمو گذروندم..

هف سال گذشته من یه بچه دارم 

اون دوتا 

ولی حس میکنم دیگه نمیتونم تحمل کنم😭 

خاهشا آروم نصیحتم کنین حالم داغوووونههههه 

خیلی دوس دارم ببینمش ازش بخوام چرا رفته 

به جان بچم بعد از هفت سال هنور نمی‌دونم 

چون دیگه رفت و منم هیییییییییچ وقت دیگه مزاحمش نشدم.. 

چیکار کنم 

راهنماییم کنین تروخدا 

باهام بد حرف نزنین 

همسرم مدام در حال خیانته..

و به این خاطر این مدت حس میکنم به ته خط رسیدم💔

وقتی تورو نخواست چراخودتو کوچیک میکنی میخوای تحقیربشی؟آخر این کارا فقط آبرو ریزی هست

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا نکن به بچه هاتون رحم کن به شوهرت و زن اون بخدا من شوهرم همچین کاری باهام کرد داغونم بامرده فرقی ندارم رحم داشته باش

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

همسر شما در حال خیانته همسر اون آقا چطور؟؟؟ این افکار رو بریز دور شاید به خاطر شرایط زندگیتون به اون فکر می‌کنید. اون اگه می خواست همون وقت نمی‌رفت.

وقتی ارزش‌ها عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند. (گاندی).

چرا میخوای زندگی یکی دیگه رو بهم بریزی اون که رفته اگر میخواستت میموند درست میکرد تکلیفتو با شوهرت مشخص کن چرا میخوای خودتو کوچیک کنی از کجا میدونی اون تو رو میخواد 

وقتی تورو نخواست چراخودتو کوچیک میکنی میخوای تحقیربشی؟آخر این کارا فقط آبرو ریزی هست

فقط یبار دیگه ببینمش 

ازش بپرسم چرا رفته؟؟ 

چرا نخواست منو که سرنوشتم اینجوری بشه 

که کسی بشه همسرم که هر روز در حال چت کردن با یکیه 

نابود ترینم

عزیزم بیا بیرون از زندگی اون مردی که همش در حال خیانت هست 

تو احتمالا طرحواره طرد داری 

و باز الان داری میری سراغ کسی که مطمئن هستی تو رو رد میکنه 

اول باید خودتو درمان کنی 

همه آدم ها طرحواره دارن و با همینا به خودشون آسیب میزنن

یا الله ... یا الله ... یاالله ... ❤❤❤

عزیزم تو با پیام دادن به اون اقا خیانت به شخصبت ک غرور خودت میکنی خیانت به بچه خودت و همینطور خونه خراب گن یه زن میشی با دو بچه 

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

گناه اون زن‌ چیه؟ خودت درد خیانت رو حس کردی دلت میاد خودت اون درد رو به یک زن بیگناه بدی؟ آینده اون ۳ تا بچه چی میشه. نکن خواهر من نکن عزیزم برو مشاوره، این کار عاقبتی بجز بدنامی و رسوایی نداره

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃