2821
2789
عنوان

شله زرد

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 35 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام استاد شله زرد هستم😎

سوالی بود در خدمتم

برای سوال اولت اسی باید بگم که اصلا نباید نمک بزنی و اصلا لازم نیست زیاد برنج خیس بخوره. بارها پیش اومده بچه م یهو حوس شله زرد کرده و من بدون اینکه برنج خیس بخوره شله زردمو ساختم .فقط شستم و بلافاصله پختم. تعریف از خود نباشه همیشه عالی شده ولی حالا یکی دوساعت بذاری خیس بخوره بهتره. 

سلام استاد شله زرد هستم😎 سوالی بود در خدمتم برای سوال اولت اسی باید بگم که اصلا نباید نمک بزنی و ...

الان گذاشتم خیس بخوره تا فردا شب بپزم ان شالله حالا فقط این حین باید ابشو هرچند وقت یبار عوض کنم؟

و اینکه هر پیمانه برای چند نفره 

ممنون که راهنماییم کردید

برنج نیم دانه باشه حتما از شب قبل چند بار بشور بعد خیسش کن نمک نمیخواد  شکر یک برابر و نیم برنج باشه بزار دانه های برنج کاملا له له بشه بعد شکر را اضافه کن جون بعد از اضافه کردن شکر دونه های برنج انگار زنده میشه هل هم عطر خوبی به شله زرد میده در کنار زعفران و گلاب 

سوال داشتی بپرس  مامانم اینها نذر شله زرد دادن چندین سال هست 

برنج نیم دانه باشه حتما از شب قبل چند بار بشور بعد خیسش کن نمک نمیخواد  شکر یک برابر و نیم برنج ...

مرسی عزیزم میزان ابم بهم میگی لطفا و میزان خلال برحسب پیمانه برنج بگو 

مرسی عزیزم میزان ابم بهم میگی لطفا و میزان خلال برحسب پیمانه برنج بگو 

نوع برنج فرق داره نمیتونم بگم اما شما از اول خیلی آب نریز میزانی که فکر میکنی مناسب هست یه مقدار کمتر بریز بعد اگر آبش کم بود بهش آب جوش اضافه کن 

خلال هم میزانش دل بخواهی هست یه مقدار برای داخلش میخوای یه مقدار هم برای تذئین 

اوه پس زیاد شد مرسی خواهر قبول باشه

من دو کیلو برنج نیم دونه گرفتم شب قبلش گذاشتم خیس خورد. برا پختش ریختم تو دیگ و 7برابر آب ریختم یعنی اگه 10پیمانه باشه 70پیمانه آب ریختم چون اگه بعدش آب اضاف کنی شله آب میندازه. بعد از دوساعت ونیم الی 3ساعت له شد حتما حتما بعدش زعفران اضاف کن من 2گرم زعفرون ریختم شب قبلش زعفرون سابیدم وداخل یخ ریختم. بعد که زعفرون اضاف کردی شکرحل شده داخل آب اضاف کن آب کم باشه شکرباید دوبرابر باشه من 2کیلو خرده برنج کردم شکر 4کیلو ریختم. بعد خلال بادوم با 2لیتر گلاب از 3ساعت قبل خیس کردم اون اضاف کردم و بعد کره خوب هم بزن ته نگیره گلم بعد که یکم از حالت آبکی دراومد و دیدی داره سفت میشه خاموش کن و بذار یه خرده سرد شه و داخل کاسه کن و با دارچین و خلال پسته و بادوم تزئین کن. من دارچینم داخل روغن ریختم برا تزئین روش البته روغن یک سوم نباید خیلی شل باشه