2777
2789
🙂😂سکه س دیه

متولد ۸۰ هستی؟؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای ماشاءالله فکر کنم رکورد دست شما باشه😅😍 همسرتون وضع مالیشون خوب بود یا ایشونم جوگیر شدن؟

نه، اتفاقا ما حداكثر ٥٠٠ تا در نظر گرفته بوديم، پدر شوهرم گفت ١٠٠١ تا باشه و بعد خواهر شوهر بزرگم گفت ١٤ تا هم به اسم ١٤ معصوم اضافه بشه و اخر سرم پدر شوهرم يه حج عمره اضافه كرد. همسرم و پدرم اصلا حرفي نزدند، خودشون چيدند ودوختند!!

🤣🤣🤣 خو اون ۸۰ تا چی میگه؟ 😅

🙂😂لخدا نمیدونم خانواده ما رسمه‌ کاری با مهریه و اینا نداره و کلا هر چی خانواده پسر بگه فک کن ما رفتیم محضر می‌خواستیم عقد کنیم بعد عاقد پرسید مهریه ش چیه اونجا گفتن ما برا اون یکی عروسا زدیم ۷۰ برا اینو بزن ۸۲🙂😂

چه جالب تاریخ عضویتتون هم ۹.۹.۹۹ هست. ازدواجتون هم ۹۹ کلا اتفاقای جالب و خاصی توی سال ۹۹ افتاده😍

آفرین چه دقتی داری😍

آره کرونا برای همه خاطره بد داشت ولی برای من کلی اتفاق خوب افتاد

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹