2777
2789
عنوان

کارمندان عزیز،کارمندان آینده

393 بازدید | 25 پست

یه دوره کارمون تو شهرداری بود یعنی این کارمندا زورشون میومد یه ورق کاغذ امضا کنن یعنی لعن و نفرین بود که حوالشون میکردم

فکر کن همسر من بخاطر یه برگ گاز از اون سر شهر میکوبید میومد میگفتن آماده نیست تلفنیم جواب نمیدادن

چندبار خودش از کارش موند اومد دوبار من رفتم

گفتم خدا رو خوش میاد نشستین زیر کولر گازی خون مردمو تو شیشه میکنن خوشتون میاد اذیت کنین مگه مردم بیکارن که اینقدر هزینه کنن بیان برن اونوقت شما یه مهر و امضا رو زورتون میاد

برگه رو آورد امضا کرد داد😐😐😐

خدایی کارمند هر جا شدین درست کار کنین تا اون نونی که میبرین سر سفرتون حلال باشه مردم وقت وپول و اعصایشونو از تو جوب پیدا نکردن🙃🙃

ببخشید زیاد غر زدم یه تاپیک در باره ی شهرداری  دیدم یادم افتاد سه سال مارو جون به لب کردن

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

البته که کارمند وظیفه شناس هم کم نیست

ولی نمیدونم به پست ما چرا نمیخورن😐

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر کارمندا تو بیشتر اداره ها همینجوری کار میکنن. این پولی که میبرن از هر چی فکر کنن حرومتره.

مثلا فک‌ کن همسر من دوساعت مسیر و تو گرما طی میکرد بیاد برگه رو بگیره میگفتن آماده نیست دوبارع دوساعت برمیگشت سر کارش

در حالی که ۳ثانیه بیشتر کار نمیبرد امضای اون برگه

چیبگم کاش وجدان کاری داشتن همه

اصلا پولی ک میدن حقوقی ک میدن واقعا ارزش کار کردن نداره . 

خب گناه مردم چیه

استعفا بدن حداقل کسایی بیان که به همین پولا راضین

خب گناه مردم چیه استعفا بدن حداقل کسایی بیان که به همین پولا راضین

تروخدا میشه برام گزارش بزنین خواهش میکنم ازتون😔😔😔خیلی ناراحتم کاش پاک بشهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/11603287/بیاین-کمک-به-شوهرم-بگم-موضوعو-یا-نه

غیر از دادگستری هیچ اداره دیگه ای درست کار نمیکنه . دادگستری هم مجبووووره کار مردم رو راه بندازه چون ارباب رجوع خیلی زیادی دارن و موظف هستن آخر هر ماه آمار بدن 

ولی اداره جات دیگه اصلا مهم نیس 

دوساعت وقت صبحانشونه فقط 

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

بنظر من کار ادم خدانکنه ب شهرداری برسه یکسال تمام رفتم اومدم .... یه دفه میرفتم  میگفت ظهر بیا ی بار میرفتم میگف حوصله ندارم ی بار میگفت دستم درد میکنه رئیسشونم از خودشون بدتر... بدتر از دادگاه شهرداری باید کفش فولادی بپوشی

اصلا پولی ک میدن حقوقی ک میدن واقعا ارزش کار کردن نداره . 

بله متاسفانه حقوق هایی که به کارمندهای دولت یا کارمندهای شهرداری و...می دهند خیلی کم هست و باعث بی انگیزه گی توی کار میشه و بعضا دق و دلیشون رو سر ارباب رجوع بیچاره خالی می کنند چون زورشون به دولت و کارفرما نمیرسه!

اما کاش بعضی ها وجدان داشتن و حداقل خودمون به خودمون رحم می کردیم ...

این کاربری دومم هست.از سال 92 خواننده خاموش بودم.ببخشید عزیزانم متاسفانه دیگه به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمی کنم✋✋✋ و اگه سوال روانشناسی داشتید و سوالتون کوتاه بود در همون تاپیکی که هستم جواب می دهم چون هر موقع میام سایت واسه گذراندن اوقات فراغت و...با سیل عظیمی از درخواست دوستی و سوالات مواجه میشم که متاسفانه وقت نمی کنم همه اشون رو پاسخ بدهم(ممنون که درکم می کنید)

به رییس بخش بگید که کارمون راه نمیدازن اون توبیخش میکنه اگر ریس بخش کارت حل نکرد،برو پیش ریس بالاتر،همینطور باید ادامه بدی بری پیش مسئولین بالاتر شکاین کنی نباید که بیکار بمونی

حرف درستی نیست و گاهی بعضی هاشون متاسفانه با زیرمیزی و رشوه کاری که وظیفه شون هست انجام میدن

اینو که نگو ما از کنتور آب  گرفته تا برق و گاز و با رشوه گرفتیم

فک کن داشتیم فونداسیون میریختیم گفتن کنتور تا۴ماه دیگه نوبتتونه

هعی التماس که بابا کار لنگه گفتن ۲تومن بدین فردا کنتور بیاد😐😐😐

وبعد گرفتن ۲تومن فرداش کنتور اومد

مثلا فک‌ کن همسر من دوساعت مسیر و تو گرما طی میکرد بیاد برگه رو بگیره میگفتن آماده نیست دوبارع دوساع ...

من ۲۶ رفتم تو ادره تامین اجتماعی یه سری مدارک بردم نمیگه باید فلان مدرک رو هم بیاری گفت برو آخر ماه بیا دیروز رفتم میگه باید فلان چیزم بیاری خب آخه خونه ات آباد همون روز میگفتی من همه رو کامل میکردم. میگه راه بری برات خوبه منم باردارم و تهدید به سقط. من که واگذارش کردم خیلی زن بیشرفیه.

باشد که غم خجل شود از صبر ما