2777
2789
عنوان

کارمندان عزیز،کارمندان آینده

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 25 پست
اینو که نگو ما از کنتور آب  گرفته تا برق و گاز و با رشوه گرفتیم فک کن داشتیم فونداسیون میریختی ...

من  گاز رو سریع نصب کردن و هزینش کم بود اما آب پدرمو دراورد ینی خخخخ 😁😁😁 اره متاسفانه الان فقط رشوه میگیرن منم چن ماه تو نوبت نصب بودم انقد زنگ زدم زنگ زدم تا اومدن وقتیم اومدن پول مازاد گرفتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به رییس بخش بگید که کارمون راه نمیدازن اون توبیخش میکنه اگر ریس بخش کارت حل نکرد،برو پیش ریس بالاتر، ...

هر وقت سراغ ریس و گرفتم گفتن نیست😐😐

فک کن برای مرحله آخر که کمیسون میزارن که میزان عوارض شهرداری مشخص شه

سه بار نوبت دادن همسرم میرفت چندساعت منتظر میموند میگفتن ریس نمیتونه بیاد

برو یه روز دیگه بیا

آخرشم نیومد منشیش انجام داد کارو

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
بنظر من کار ادم خدانکنه ب شهرداری برسه یکسال تمام رفتم اومدم .... یه دفه میرفتم  میگفت ظهر بیا ...

یعنی روزی که پایان کار گرفتیم از خوشحالی نمیدونستم چیکار کنم بسکه اینا مارو اذیت کردن

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
یعنی روزی که پایان کار گرفتیم از خوشحالی نمیدونستم چیکار کنم بسکه اینا مارو اذیت کردن

میدونم ضما باز همسرتونم بودن من خودم تنها بودم  از شهرداری میرفتم اداره برق از اداره برق میرفتم ثبت اسناد باز اداره آب ... در اخر معلوم شد خونه من جریمه اش سال ۶۳پرداخت شده و انقد منو علاف کردن 🤐🤐🤐 وقتی ک آب برق گاز مثلا رایگان ک  میگن رو نصب کردن اشک شوق میریختم 😂😂

وای کارمند های بیمارستان که دیگه ماشالااااا  نگم واست .البته این مدت که همش بیمارستان میرفتم  این ۳تا بیمارستانی که پام خورد بهشون افتضاح بودن ،با اینکار کردنشون  هزار بار لعن مارو خریده بودن واسه خودشون یادم میوفته الانم حالم بد میشه

میشه یه صلوات به نیتم بفرستی مهربون جان؟🙏❤️
میدونم ضما باز همسرتونم بودن من خودم تنها بودم  از شهرداری میرفتم اداره برق از اداره برق میرفتم ...

ای جان

گفتی رایگان

الان دوماهه اومدیم اینجا

واسه ۲۶روز

۷۰۰هزار پول آب اومده😐😐😐

فکر کنم دلشون برامون تنگ شده باید دوباره برم اداره ی آب

ما خونه قبلی نهایت۲۰تومن پول آب میومد

۷۰۰هزار آخه دیونه خونس رسما

ای جان گفتی رایگان الان دوماهه اومدیم اینجا واسه ۲۶روز ۷۰۰هزار پول آب اومده😐😐😐 فکر کنم دلشون ...

اره دیگ رایگاااان 😁😁😁 من هزینه انشعاب اب و وسایلاش ۱۵ملیون شد 😑 بعد میگفتن لوله های کوچه قدیمیه تو باید هزینه وسایلاشو بدی عوض کنیم 🤨  دیگ زدم ب سلیط گری 😁😁

اره دیگ رایگاااان 😁😁😁 من هزینه انشعاب اب و وسایلاش ۱۵ملیون شد 😑 بعد میگفتن لوله های کوچه قدیمیه ...

🤣

نگاه کنا پول لوله رو تو بدی عجب موجوداتین بخدا

ای جان گفتی رایگان الان دوماهه اومدیم اینجا واسه ۲۶روز ۷۰۰هزار پول آب اومده😐😐😐 فکر کنم دلشون ...

حال دیگ من برام تجربه شد برای  انشعاب آب برق گاز  ده فجر باید اقدام کرد به شهرداری اینا نمیفرستن راحتتر گارارو انجام میدن 😁

خب کار نکنن. دیگه چرا مردم رو سر میدونن. مگه از مردم حقوق میگیرن؟،

شوهر من کارمنده و با مردم سروکار نداره اما واقعا حقوقی ک بهش میدن با سختی کارش نمی خونه خیلی خیلی کارش سخته

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....