2777
2789
عنوان

دختر خالم بعد از ۴سال زنگ زد با شوهر و بچه هاش میاد شام

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 63 پست
احساس کردم همسرم جلو من خجالت میکشید

بنده خدا همسرت

آره حتما 

چقدر بی درک بودن که این طور رفتار کردن 

کاش می‌گفت در سر عقل باید بی کلاهی عار نیست تا خودشون را جمع کنند 

چقدر از این آدم ها بدم میاد 

یک دوستا من این طور بود شش ماهه دیگه بهم تلفن میزنم تلفنش را جواب نمیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم زندگیش یکنواخت شده بود گف برم ب دختر خالم پز بدم گند بزنم ب زندگی اون یکم فکرشو مشغول کنم 

افرین خیلیادقیقاهمینن موقعی ک طلاق گرفته بودم دخترخالم هی عکس شوهروبچه هاومسافرتهاشومیفرستادبهم دیدم هی پززندگیشوداره میده خطوعوض کردم گذاشتمش کنارایناازخداشونه یکی پایین ترازخودشون پیداکنن هی پزداشته هاشونوبدن وبیشترب خوشبختیشون ذوق کنن وقدرزندگیاشونوبدونن فقط باید ازشون فاصله بگیری 

Dunyada olumden baskasi yalan
 خواهر شوهر منم اينطوره، از سفرهاي خارجي شون تعريف ميكنه. از كلاس پيانو دخترش، تغييرات جديد ويل ...

خدا آخر عاقبت ما رو با اینا بخیر کنه

خدا کنه فقط ضایع نشن نشه جمعش کرد

میگفدی خدا بیشترش کنه پول ندیده های بی جنبه ی عقده ایه خودنما حالا بزار ما زندگیمونو بکنیم

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

افرین خیلیادقیقاهمینن موقعی ک طلاق گرفته بودم دخترخالم هی عکس شوهروبچه هاومسافرتهاشومیفرستادبهم دیدم ...

ن عزیزم اینا تو اوج ناخوشیاشونن و تو لحظات ب دیگران نشون میدن ک ب خودشون بقبولونن ک ما خوشبختیم 

عزیزم چ سخت

آدمی که کمبود نداشته باشه چیزی رو به رخ نمی‌کشه. 

من جای تو باشم میرم دوتا چایی. واسه خودم و شوهرم میریزم بغل ش می‌کنم. بهش میگم عزیزم من بهت افتخار میکنم که اینقدر واسه زندگی مون تلاش می‌کنی

امشب فهمیدم چه قدر خوشبختم که تورو دارم . 

چون اگه مهم نبودی  اینا این چرت و پرت هارو نمیگفتن.

پس لابد در برابر شخصیت تو احساس کمبود کردن.

مطمعنم یه روز جاتون عوض میشه عزیزم ☺️

دنیا همین ه.

الان بیشتر از تو شوهرت ناراحت ه چون مرد ه 

برو بهش بگو که چه قدر بهش افتخار می‌کنی

دختر زمستونی من🤱👶.. آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟     .

اصلا هم ناراحت نشو بعضیا خیلی عقده ایی هستن متاسفانه با اینجور ادما من هم برخورد داشتم که ببخشیدا فک می کنن از ک و ن فیل افتادن  من که خیلی خیلی دلم  از دستشون شکست یه حرفایی زدن که واقعا واگذ ارشون گردم به خدا   ولی برا ابد کاتشون کردم 

اینجور آدم ها به طرز عجیبی از چشمم میوفتن جوری که حتی اگه طلا هم بشن دلم قبولشون نداره

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم