2777
2789
عنوان

دختر خالم بعد از ۴سال زنگ زد با شوهر و بچه هاش میاد شام

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم زندگیش یکنواخت شده بود گف برم ب دختر خالم پز بدم گند بزنم ب زندگی اون یکم فکرشو مشغول کنم 

بلکه یه تکونی خورد😁😁از حق نگذریم این جور فامیلا باعث رشد آدم میشه میفتی ب فکر و تلاش ات بیشتر میکنی

خواهر شوهر منم اينطوره، از سفرهاي خارجي شون تعريف ميكنه. از كلاس پيانو دخترش، تغييرات جديد ويلا باغش و.... اين اواخر هم ديگه از بس از هوش و استعداد بچه هاش تعريف ميكنه كه ديگه  مادر شوهرم و پدر شوهرم موقع مثال زدني دختر اونو ميگن! مثلا اون روز تو خونه ما بودند مادر شوهرم به پسرم گفت تو هم بايد سعي كني درسهات اونقدر خوب باشه مثلا دختر عمه ات باشي!!! منم گفتم اين هنوز بچه هست جوجه رو اخر پاييز ميشمارن!!