2777
2789
عنوان

جواب به ادمی ک بهم میگه خسیسی چی بگم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 54 پست
دوتا خونه دارین ماشین ندارین؟

اگ تاپیکای قبلم رو ببینی عزیزم ماشین داشتیم فروختیم پول گذاشتیم روش خونه دیگ خریدیم باز تا انشالله ماشین بخریم 

دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخرین سخنرانی که بیل گیتس توی یکی از دانشگاههای امریکا داشته دانشجوها ازش میخوان بهشون یه نصیحت ...

من تقریبا هر روز میرم بیرون و واقعا از زندگی دارم لذت میبرم

بازم فکر میکنم جا داره بیشتر از این بیرون بریم😁

سعی کن با آدمای برنامه ریز دوستی کنی  اینطوری بهتره تازه کلی ایده میتونید بهم بدید

بله ..ممنونم عزیزم

من تقریبا هر روز میرم بیرون و واقعا از زندگی دارم لذت میبرم بازم فکر میکنم جا داره بیشتر از این بیر ...

بیرون ک من زیاد میرم غداهای متنوع و کیک و شیرینی هم زیاد میپزم ولی چون ماشین نداریم و شوهرم کم مرخصی داره مسافرت خارج از شهر نمیتونیم بریم 

بله حرف شما درسته  ما اول میخایم زیر پامونو قرص کنیم قبل اینک بچهام برن مدرسه ک همش دق دقه ایند ...

وقتی خونه و ماشین دارید دیگه خود به خود  دستتون برای مدرسه بچه ها و کلاس هاشون بازه اینده شون هم اگر از همین الان برای درس یا حرفه تمرکز داشته باشید خودبه خود تامینه نیاز به هزینه انچنانی نیست نهایت اجاره خونه دومی رو هرماه تبدیل کنید به دلار بزرگ شدن خیلی راحت بفرستید اروپا و امریکا تحصیل کنند 

ببخشید اما از نوع حرف زدن تون منم احساس کردم خسیس هستید و دوست دارید جمع کنید 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..
خب سبک زندگی شما واقعا مورد تایید منم نیست

اووووو تو کی سبک زندگیمو دیدی عزیزم ؟ مگ فقط مسافرت رفتن زندگی کردنه 

وقتی خونه و ماشین دارید دیگه خود به خود  دستتون برای مدرسه بچه ها و کلاس هاشون بازه اینده شون ه ...

من با این حرفتون موافق نیستم گفتم ک بخاطر کار شوهرم نمیتونم مسافرت برم 

ما هرگز حاضر نیستیم ماشین بفروشیم چون واقعا بزای آسایش ما هست

بدون ماشین واقعا نمیشه هیچکاری کرد...نه تفریح...نه بیرون

شما از آسایشت گذشتی برای جمع کردن سرمایه

ببخشید که من جواب ریپلای کردنتون رو دادم اما شما فقط داری از کارهات دفاع میکنی و مطمئنی که راهت درسته اگر اینطوریه پس برای چی اصلا تاپیک زدی ؟!!!! تاپیک برای اینه که افراد نظر بدن و شما تحلیل کنی که راهت و برنامه ت درسته یا نه 

ما که شما رو‌نمیشناسیم من نوعی از روی حرفها و پاسخ هاتون  نتیجه گیری میکنم 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..
ما هرگز حاضر نیستیم ماشین بفروشیم چون واقعا بزای آسایش ما هست بدون ماشین واقعا نمیشه هیچکاری ک ...

برای جمع کردن سرمایه نبود خیلی دلایل خاص داشتیم ک فروختیم 

ببخشید که من جواب ریپلای کردنتون رو دادم اما شما فقط داری از کارهات دفاع میکنی و مطمئنی که راهت درست ...

عزیزم من نگفتم چطور زندگی کنم من فقط گفتم‌جواب دوستمو چی بدم ؟ 

بااحترام به همه نظرات پول وخونه ملاک یه زندگی نیست خوانواده من سه تا خونه ودوتا ماشین داشتن بابام ورشکست شد درچشم بهم زدنی همه چیز پودر شد طوری که پول پیش نداشتن بنظرم زندگی کن ولذت ببر مسافرت بازار عشق حال کن خونوادم در دومرحله زندگی داشتن همه جای ایران رو رفتن ودارن میرن هرماه ویلا کرایه میکنن و خداروشکر ماشین دارن والان درحال خریدخانه هستن باووام البته 

‏واسه ما‌ معمولیا نه زمین گرده نه آدم به‌ آدم میرسه!