2777
2789
عنوان

جواب به ادمی ک بهم میگه خسیسی چی بگم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 54 پست
من تقریبا هر روز میرم بیرون و واقعا از زندگی دارم لذت میبرم بازم فکر میکنم جا داره بیشتر از این بیر ...

خیلی خوبه که لذت میبرید منم پول زیاد خرج میکنم و‌ معتقدم پولم  باید در خدمت من  باشه نه من پر خدمت پولم هرچی دلم بخواد میخرم از سرکار میام غذا نداشته باشم سریع سفارش میدم به هر دلیل ماشین نداشته باشم فقط اسنپ 

دیروز رفتم پاساژ دلگشا(( بازار بزرگ)) پسرم رفت توی ساعت فروشی گفت اقا ساعت برای من  دارید اونم چندتا اورد یکیش رو سریع دستش کرد گفت ممنون من اینو میخوام یه لحظه فکر کردم وقتی اینقدر فشنگ حرف زد انتخاب کرد چرا براش نخرم اصلا نپرسیدم چند کارت رو دادم کشید و‌اومدم بیرون  

کاربری قبلی م تعلیق شده …..
خیلی خوبه که لذت میبرید منم پول زیاد خرج میکنم و‌ معتقدم پولم  باید در خدمت من  باشه نه من ...

دقیقا موافقم...اصلا نمیتونم با قاعت زندگی کنم حس میکنم عمرم تلف میشه

و کسایی که این مدلی زندگی میکنن ناراحت میشم میبینمشون

هروقت اراده کنم غذا سفارش میدم یا شام و ناهار میریم بیرون

شاید هقته ای سه چهاربار....دنیا دو روزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااحترام به همه نظرات پول وخونه ملاک یه زندگی نیست خوانواده من سه تا خونه ودوتا ماشین داشتن بابام ور ...

ور شکستی فک کنم از خرج و بزیزو بپاش بیاد دیگ ... نمیخام بریز و بپاش داشته باشم باز اخر برج ک بشه پشتم بلرزه برا کرایه خونه یا اگ خدایی نکرده بچم مریض بشه خودم مریض تر بشم ک پول ندارم ..ووووو.....کلن با وام به شدت مخالفم ..ی نفر رو میشناسم تا جوون بود کل دنیا رو گشت الان ک پیر شده بر شکست کرده پسرش ک زنشم بارد اره مجبوره خونشو بفروشه برا بدهی باباش ..باید ادم ی خورده کنار بریزو بپاشهاش ی کوچولو هم بفکر اینده باشی ..سر پیری هم بچهاتو هم خودتو در به در نکنی 

دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...
دقیقا موافقم...اصلا نمیتونم با قاعت زندگی کنم حس میکنم عمرم تلف میشه و کسایی که این مدلی زندگی میکن ...

درسته حرف شماهم ولی خب ی کوچولو بفکر اینده بچهاتونم باشین این درست نیست ک پیر بشین ی خونه نداشته باشین 

بااحترام به همه نظرات پول وخونه ملاک یه زندگی نیست خوانواده من سه تا خونه ودوتا ماشین داشتن بابام ور ...

اینکه برای همه هست بعنی چه ده تا خونه چه یه خونه چه ففط یه دوچرخه ممکنه یکی سرت کلاه بزار و یا اتفاقی بیوفته و از دست بدی و صفر صفر 

یکی از فامیلای نزدیک ما یه خونه قدیمی داشتن بچه ها گیر دادن ما ار این خونه و‌منطقه خوشمون نمیاد  اخرم خونه زو‌غروختن رهن کامل یه اپارتمان خوب رو توی منطقه بهتر دادن بقیه شم یه ماشین معمولی و کمی سرمایه گذاری  و الان سالهاس دارن خوش میگذرونن هر خونه ای که دوست داشته باشن میکیرن مسافرت میرن و …..حالا خونه نداشته باشن چی میشه ؟!!!!!!!!

خیلی خوبه که لذت میبرید منم پول زیاد خرج میکنم و‌ معتقدم پولم  باید در خدمت من  باشه نه من ...

خب ایا وقتی پسرتون بزرگ بشه هم هر خونه هی هم ک انتخاب کنه میتونین براش بخرین و هر دانشگاهی هم خاست بره بدون برسی قیمت میتوتین بزارین ک بره 

درسته حرف شماهم ولی خب ی کوچولو بفکر اینده بچهاتونم باشین این درست نیست ک پیر بشین ی خونه نداشته باش ...

عزیزم ما سه تا خونه داریم ...شوهرم درآمدش خوبه

ولی در کل گفتم ...اگر درآمدمون معمولی بود یه خونه و ماشین کافیه

بقیشو به خودم میرسیدم و زندگی میکردم

عزیزم ما سه تا خونه داریم ...شوهرم درآمدش خوبه ولی در کل گفتم ...اگر درآمدمون معمولی بود یه خونه و ...

خوب  خداروشکر ..چون عزیزم درامدتون خوبه دیگ از رو خاطر جمعی خرج میکنین دیگ 

ور شکستی فک کنم از خرج و بزیزو بپاش بیاد دیگ ... نمیخام بریز و بپاش داشته باشم باز اخر برج ک بشه پشت ...

نه وقتی یدفعه دلار رفت بالا بابام بساز بفروش بود مجبور شد پول وخونهای مردم روبده بابام حقوق بازنشتگی و بنگاه وزمین کشاورزی داره خداروشکر ماصاحبخونه هستیم خداروشکر تو پرقو بزرگ شدیم واقعا کسی که با عزت و دارای زندگی کنه اعتماد بنفسش و دیدگاهش فرق میکنه نمیتونه بی پول بمونه همیشه دنبال درامد هست کسی که یبار تونست یه خونه بخره میتونه بازم بخره کارسختی نیست مهم درامد داشته باشی بقیش جور میشه 

‏واسه ما‌ معمولیا نه زمین گرده نه آدم به‌ آدم میرسه!
خب ایا وقتی پسرتون بزرگ بشه هم هر خونه هی هم ک انتخاب کنه میتونین براش بخرین و هر دانشگاهی هم خاست ب ...

پسر من ۸ سالشه   پیانو و شنا میره به ۳ زبان مسلطه و براش برنامه ریزی کردم که تا ۱۵ سالگی دو زبان دیگه هم یاد بگیره بعدم بفرستمش کانادا اگر اتفاق بیوفته خودش میتونه با تحصیل و تخصص هر خونه ای خواست بخره و هرماشینی خواست سوار بشه 

اگرم ببینم درس خوندنش اوکی نیست یا نمیتونه بره یه کشور دیگه یا تمایل نداره میفرستمش کنار درسش تا دیپلم یه حرفه (( نمیخوام اسم حرفه رو بگم)) یاد بگیره که بازم بتونه با زبانهایی که بلده و اون حرفه اینده ش رو بسازه که بازم نیاز به من نداره 

کلا من دارم جاده رو براش هموار میکنم اینکه با چه سرعتی بره و چقدر براش اراده داشته باشه دست خودشه 

مگه پدرشوهر  یا پدر من  به ما خونه و ماشین دادن ؟!!!! ما خودمون تحصیل کردیم مهارت یاد کرفتیم کار کردیم و الانم نون تلاشمون رو میخوریم بچه های مام باید اینطوری باشند