2777
2789
عنوان

جواب به ادمی ک بهم میگه خسیسی چی بگم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 54 پست

یه کلیپی دیدم تو اینستا چندتا خانم مسن تو کشتی تفریحی به یه دختر جوون که خوشحال میرقصید با یه غصه ایی نگاه میکردن زیرش کپشن زده بود وقتی بعد سی جون کندن با حقوق بازنشستگی میای تفریح استارتر برو زندگی کن لذت ببر مسافرت برو وقتی مسن شدی به هیچ درد نمیخوره این خونه ها حداقل میگی به خودت ‌ه این شصت سال زندگی کردم ها زندگی

من با دوستات موافقم البته نه که توهین کنن ولی زندگی باید کرد

خب ماهی یبار رستوران میریم رختو لباسمونم مرتب بوده مگ زندگی کردن فقط مسافرته 

دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببين واقعا نميشه طرز فكر و فرهنگ ادم ها رو تغيير داد

اينكه شما برنامه برا زندگيت داري عاليه و جهان اولي 

ولي اينكه تفريح خاصي نداشته باشي خوب نيست

فكر كن فردا بهت بگن اخرين روز زندگيته اگه راضي اي كه يعني خوب داري زندگي ميكني اگه نه كه بايد رويه ت رو تغيير بدي اونم نه بخاطر ديگران بخاطر خودت

من دورم زياد ديدم ادمايي كه خيلي تلاشگر هستن و خوب زندگي برا خودشون درست كردن ولي خب خاطره سازي نكردن 

در مقابل ميبينم ادم هايي كه دائم خوش ميگذرونن و هيچ برنامه اي برا اينده شون ندارن 

سلام 

هرچیزی به جای خودش و به اندازه خودش درسته مثلا در ایران داشتن یه خونه و یه ماشین الزامیه پس اگر برای خریدش وام بیاری و‌تا حدی سختی بکشی اشکالی نداره اما بعدش دیگه از نظر من نیازی به سختی کشیدن نداره اگر طرف به مسافرت و خورد و خوراک و تغذیه و لباسش رسید ولی بازم از درامدش تونست مثلا باغ خونه دیگه و غیره بخره که عالی ولی اینکه خرج نکنه و همه ش دو دو تا چهار تا کنه که مثلا خونه ش بشه دو تا ماشین بشه فلان خیلب نمیپسندم و اهلش هم نیستم 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..
یه کلیپی دیدم تو اینستا چندتا خانم مسن تو کشتی تفریحی به یه دختر جوون که خوشحال میرقصید با یه غصه ای ...

من به فکر زندگی پسرامن ک وقتی بزرگ بشن بتونم خاسته هاشونو براورده کنم 

بگو شماها دوتا کمد پر از لباس دارین  و من با برنامه ریزی صاحب خونه شدم اینجوری که پیش میره هر وقت صاحب خونتون جوابتون کرد میتونید توی کمدلباس زندگی کنید 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

خیلی اعصابمو داغون کردن فک میکنن من و شوهرم خیلی خسیس هستیم ولی اصلا اینطور نیست از رو برنامه کارامو ...

منم برنامه رو دوست دارم مثلا نمیشه ک مستاجر باشی اما مسافرت بری 

من به فکر زندگی پسرامن ک وقتی بزرگ بشن بتونم خاسته هاشونو براورده کنم 

پس خودت چی تو خودت دل نداری بسه دیگه قناعت دوتا خونه داری واسه پسرات یقیشم برو عشق کن سفر برو خرید برو کشور های دیگه رو بیین

سلام  هرچیزی به جای خودش و به اندازه خودش درسته مثلا در ایران داشتن یه خونه و یه ماشین الزامیه ...

بله حرف شما درسته  ما اول میخایم زیر پامونو قرص کنیم قبل اینک بچهام برن مدرسه ک همش دق دقه ایندشونو نداشته باشیم ..به موقع اش هم خرج میکنیم 

پس خودت چی تو خودت دل نداری بسه دیگه قناعت دوتا خونه داری واسه پسرات یقیشم برو عشق کن سفر برو خرید ب ...

میرم قدم بعدیمون ماشین هست ماشین بخریم دیگ خیالمون راحت میشه 

ببين واقعا نميشه طرز فكر و فرهنگ ادم ها رو تغيير داد اينكه شما برنامه برا زندگيت داري عاليه و جهان ...

اخرین سخنرانی که بیل گیتس توی یکی از دانشگاههای امریکا داشته دانشجوها ازش میخوان بهشون یه نصیحت بکنه میگه در لحظه زندگی کنید و‌خوش باشید  من اونقدر کار کردم و غرق تجارت بودم که اصلا لذتی از زندگی نبردم 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..
بگو شماها دوتا کمد پر از لباس دارین  و من با برنامه ریزی صاحب خونه شدم اینجوری که پیش میره هر و ...

میگم این درسته وقتی پیر بشین خونه نداشته باشین از خودتون سر پیری اسباب کشی کنی