2777
2789
عنوان

همسایه عجیب و غریب ما

1338 بازدید | 45 پست

یه خانواده ک اینجا ویلا دارن خونشون درست روبروی خونمونه خونه اونا هم کف هست خونه ما آپارتمانیه من طبقه سومم

و تراس آشپزخونه و پنجره های خونمون کاملا ب خونشون اشراف داره قبلا خانوادگی میومدن کل لامپ حیاط و خونه آشپزخونشون روبروی تراس آشپزخونه ما روشن بود الان یک هفتست تاریکی مطلق پرده آشپزخونه شب و روز کشیده فقط هر دو سه روز میبینم خانومه باحجاب کامل میاد گلهارو آب میده باز غیب میشه 

یعنی خانومه تنها خونست ماشین شوهره نیست

چرا اینجوری هست یعنی شب آشپزخونه نمیاد چرا تو تاریکی مطلق هست 

به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین /اللهم عجل لولیک الفرج / اللهم صل علی محمد و آل محمد /

ای بابا

چیکار ب تاریکی خونشون دارید

شاید زود میخوابه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

خون آشامن

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کاسه آش ببر حالشم بپرس چه اشکالی داره

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
ای بابا چیکار ب تاریکی خونشون دارید شاید زود میخوابه

وا خب عجیبه 

به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین /اللهم عجل لولیک الفرج / اللهم صل علی محمد و آل محمد /

چه کنجکاوی

بیخیالشون

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...