2777
2789
عنوان

همسایه عجیب و غریب ما

| مشاهده متن کامل بحث + 1338 بازدید | 45 پست
شوکول برگشتی

بلی👌

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهم چراغ آشپزخونه سوخته،چراغهای هال هم همه باهم روشن میشن،خیلی کم روشن میکنم فقط لامپ سکورو‌میزنم.از تاریک نمی‌ترسم اصلا

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
بازگشتتو تبریک میگم😂

مرسی ممنون😁😁

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
عجیب شمایی عزیزم توتراس چشم دوختی به خونشون. کارتون درس نیس اصلا همسایتون هرچقدرهم کارش عجیب باشه کن ...

من ی همسایه اینجوری داشتم تازه ک اومده بودیم هی ب بهونه های مختلف میومددم دراخرش گفتم نیاشوهرم دوست نداره باکسی ارتباط داشته باشم  دنبال سوژه بودازخدانمیترسن موندم ب خدا!

Dunyada olumden baskasi yalan
خونه نیستن  فقط برای آب دادن گلها یکی میاد خونشون و میره

استارتر می فرمایند نه ! اینجا غریبن !

بیشتر از همسایه، خود استارتر هست که عجیبه ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ماتراسمون روبه خیابون وهمسایه ی روبه رو ،قبلابرق اتاق وتراس روروشن میزاشتیم دیدداشت .روبه رومشرف بودندبه خونمون .برق روروشن نمی کنیم فقط پذیرایی ..ازبیرون هرکس نگاه به خونمون کنه انگار هیچ کس نیست ..بدون حجاب می رفتم روتراس گل هاروآب میدادم حصیرگذاشتم ازخیابون دید نداره ولی بعدامتوجه نگاه دزدکی مردهمسایه شدم حجاب میزارم😇😇

ای بابا چیکار ب تاریکی خونشون دارید شاید زود میخوابه

نی نی یار گیر نمیده چندتت اکانت داشته باشیم؟امضاتونو میگم

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕
نی نی یار گیر نمیده چندتت اکانت داشته باشیم؟امضاتونو میگم

من هویتم با هر دو یکیه،و با اون فعالیتی ندارم

اگر با هرکدوم از کاربری هات هویت جداگونه داشته باشی و با هردو هم زمان فعالیت کنی تعلیقی