2777
2789

بچه ها کدوم قشنگه ببینم الان دو قسمت حیثیت گمشده رو دیدم. بقیه رو کیا دیدن مثل امستردام و عقرب عاشق و ناتو و مهمونی و تی ان تی و قهوه ترک و مگه تموم عمر چند تا بهاره. اینارو دیدین؟ کدوم قشنگتره؟

هیچوقت از روی ظاهر کسیو قضاوت نکنید. نود درصد اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکدوم فقط فعلا همون حیثیت گمشده و شاید قهوه ترک  اگه زخم کاری _ پوست شیر _ اکتور رو هم ندیدی ...

همه رو دیدم😬

هیچوقت از روی ظاهر کسیو قضاوت نکنید. نود درصد اونایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...
ملکه گدایان عقرب عاشق حیثیت گمشده البته غمگین شدع دگ

ملکه گدایان رو دیدم حیثیت گمشده دو قسمتشو دیدم. عقرب عاشقو میبینم مرسی

مگه تموم عمر چنتا بهاره که افتضاحه از قدیمی ها پوست شیر و آکتور و زخم کاری قشنگن

همه رو دیدم

خواهش دو قسمت فقد اومده دگ من ملکه رو چندین بار دیدم سیر نمیشم ازش😅

اره قشنگ بود😄 ممنون گلم

از جدیدیا فقط نیوکمپ رودیدم,قبلا خون سرد رو دیدم خوشم اومد،جیران،اون خانمه ۷۰ساله که پزشکی آورده بود یادم رفت اسم فیلمو.

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
از جدیدیا فقط نیوکمپ رودیدم,قبلا خون سرد رو دیدم خوشم اومد،جیران،اون خانمه ۷۰ساله که پزشکی آورده بود ...

همه رو دیدم😬