2777
2789
عنوان

از زندگی بعد عروسی میترسممم

434 بازدید | 32 پست

اینقد تو سایت خوندم ک شوهرم فلانه 

منم میترسم اگه بخواد برا خونه چیزی نخره چی 

نمی‌دونم اخلاقش خوبه یا ن 

مثلا امروز بیرون بودیم بعد من چون نمی‌خواستم برم خونه گفتم شام نخوردم دم در خونه بودیم گف اونو از اول میگفتی بعد دور زد رفتیم بیرون گف کارتم مونده خونه ولی از گوشی کارت ب کارت میکنم خرید آورد 

نمی‌دونم کلا میترسمممم

گوز در زبان ترکی ب معنی چشم هس"تلفظش هم گُز"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این چیزا فکر نکن و خودتو بددل نکن

من زندگی بعداز عروسی رو بیشتر از دوران عقد دوست دارم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

انتخاب درستي داشته باشي هيچوقت دوست نداري به زمان مجردي برگردي.... براساس جو اينجا تصميم نگير چون همه از مشكلاتشون اينجا صحبت ميكنن و كسي نمياد بگه واي شوهرم عاليه واي زندگيم مثل عسله...! 

نترس خدا بزرگه😁😗😘

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه