2777
2789

واقعا دلیل طلاق امروزیا بیخودیه قبول دارین بیشترشون خیانت میبینن یا خیانت میکنن بهونه میگیرن ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت دردبی درمونه بهانه نیست پس زده شدن ازسمت عشقت آدمومیکشه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

من خانمای میبینم با اینک بچه شوهر دارن دوست پسر دارن بعد مدتها بخاطر تفاهم نداشتن قید بچه زندگیشو میزنه واقعا حرص میخورم بخاطر این گناه ک میکنن به فنا دادن زندگی یه پسر ک میخواست خوشبخت بشه و بچه ای ک خودش باعث ب دنیا امدنش شده ب فنا میده متاسفم برای چنین زن های ابروی هرچی زن بردن 

من خانمای میبینم با اینک بچه شوهر دارن دوست پسر دارن بعد مدتها بخاطر تفاهم نداشتن قید بچه زندگیشو می ...

خدا به دادمون برسه اخرمون به کجا میرسه من خیلی میترسم

شوهرم هر روز بازبان خودش میگه برو اضافه ای ما ۱۵ ساله زندگی میکنیم تازه دستمون به دهنمون رسیده

من فقط به فکر جمع کردن زندگی بودم به شوهرم محبت نکردم خودش هم بی تقصیر نیست الان موندم چه کهر کنم

بخاطر چیزی ک هوس اسمش میذارن عشق تنپبدیل به ازدواج میکنن بعد چند سال صدا زن مرد در میاد ک تفاهم نداریم پس شناخت برای چیه از نظر من دوست داشتن میتونه یکم تفاهم نداشتن کنترل کنه..ولی خیانت بین زن مرد زیاد شده کاش اینجور زنا مردا از زمین جمع بشن تا نگران آینده بچه هامون نباشیم بخدا هروز تاپ ک طلاق خیانت میبینم دلم میگیره کاش آدما بدونن انسان هست سختی اختلاف زندگی مشترک دعوا حرف حدیث زیاده حداقل سر این چیزا طلاق نگیرن

محبعت کردن از ته قلبت دوستداشتن عشق ورزیدن محکم ترین پیمان پایداری زندگیه عزیزم  اینو فراموش نکن من خودم بدون مهریه ازدواج کردم چون زندگیمو رد اعتماد وتشکیل خانواده بله گفتم سالها گذشته هممون شده تفاهم نداشته باشیم تردد شدن از خانواده همسر بی پولی فشار اقتصادی هم دلیل منطقی جدای نیس خودمون جای همسرمون بذاریم اون برده نیس یه انسان شاید اون نرسه از خستگی توجه کنه شما جبرانش کنید

من خانمای میبینم با اینک بچه شوهر دارن دوست پسر دارن بعد مدتها بخاطر تفاهم نداشتن قید بچه زندگیشو می ...

چطور با شوهر دوست پسر دارن 

من با ۳۷ سال سن حوصله رابطه ندارم خیلی از دوستا هنوز مجردن اینجوری هستن فقط دنبال کار هستن 

ولی از متاهل رفتاری میبینیم مینونیم 

بنظر همش بخاطر کمبود محبت توجه هست و از همه مهمتر نفرت به هم هست بهم احترام نمبزارن خانواده شوهرت دخالت میکنه مشکل مالی میشه نفرت  

ما دیگه به این سبک زندگی عادت کردیم توقعی نداریم 

سرمون شلوغه تا بیام خونه میشه ۵ ۶ غروب 

بری باشگاه و فیلم ببینی کتاب بخونی تو گوشی بگردی روز تموم شده 

هفته ای ماهی یکبار رستورانی کنسرتی هر فصل هم یک مسافرت بری روحیهت عوض میشه 

برای این لحظه خوشحال باش، همین لحظه از زندگیت.