پنجه_آفتاب مدیر استارتر عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 591 عنوان من نمیدونستم آزمایش اسپرم چیه 166 بازدید | 12 پست واقعا چجوری روم نمیشه به شوهرم گفتم.گفت چه مسخره بازیه🤣🤣ولی راست میگه خجالت میکشم😰😰 استادتغییر باش نه قربانی تقدیر تیکر تولد 1402/05/01 | 17:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elhammamidonat عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 691 روزانه کلی آدم تست اسپرم میدن همسر شما هم روشعادی شده دیگه. راهی نداره. این که میگن تو خونه بگیرین و ببرین آزمایشگاه ریسک ه... ممکنه جواب درست در نیاد. بره همون آزمایشگاه تست بده دیگه دختر زمستونی من🤱👶.. آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟ .
پنجه_آفتاب مدیر استارتر عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 591 اخه میگه دوستش تعریف کرده آزمایش جالبی نبوده استادتغییر باش نه قربانی تقدیر تیکر تولد
آرازیکییدونه۱۴۰۱ عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 2976 وای یاد یه خاطره افتادم یکی اومده بود آزمایش بده میخواست بره دستشویی برا نمونه به منشی میگفت چجوریه قبلش دستام بشورم🤣🤣🤣🤣
پنجه_آفتاب مدیر استارتر عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 591 وای یاد یه خاطره افتادم یکی اومده بود آزمایش بده میخواست بره دستشویی برا نمونه به منشی میگفت چجوریه ... 🤣🤣🤣یا خداااا....میگم این ماما بهم گفت دوتایی میتونید برید توی یه اتاقی،و...شاخ درآوردم اصلا.چرا تاحالا کسی راجبش نگفته بود استادتغییر باش نه قربانی تقدیر تیکر تولد
آرازیکییدونه۱۴۰۱ عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 2976 🤣🤣🤣یا خداااا....میگم این ماما بهم گفت دوتایی میتونید برید توی یه اتاقی،و...شاخ درآوردم اصلا.چرا ت ... آره ما خونه مون نزدیک بود رفتیم خونه چند سال قبل
پنجه_آفتاب مدیر استارتر عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 591 روزانه کلی آدم تست اسپرم میدن همسر شما هم روش عادی شده دیگه. راهی نداره. این که میگن تو خونه بگیرین ... خونمون یه ۱۰ دقیقه مسیرشه .زود میرسیم.میشه یعنی ؟ استادتغییر باش نه قربانی تقدیر تیکر تولد
elhammamidonat عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 691 خونمون یه ۱۰ دقیقه مسیرشه .زود میرسیم.میشه یعنی ؟ اگه تست مهمه ریسک نکنید. بزار تو لباس ت پس. نیاید سرد بشه محیط.کولر ماشین م نزنید... ده دقیقه فک نکنم زیاد باشه. بازم بپرس. ولی حتما جاش گرم باشه دختر زمستونی من🤱👶.. آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟ .
آرش_حسابداری عضویت: 1402/04/12 تعداد پست: 3 بله من برادرم آزمایشگاه داره .میگفت توی آزمایشگاه و تازه بودن اسپرم خیلی مهمه.
پنجه_آفتاب مدیر استارتر عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 591 شما آقا هستین؟🤣🤣 استادتغییر باش نه قربانی تقدیر تیکر تولد