2777
2789
عنوان

دعوت امام‌حسین

81 بازدید | 2 پست

میشنوی صدای هل من ناصر امام زمانت را؟

سالهاست برای امام حسین عزادرای میکنیم  اما چرا از دلش ۳۱۳نفر پیدا نشدن برا یاری حسین زمانه ارواحنافداه ؟
ملاک اینک عزاداری ما واقعی و درسته چیه؟ 
ایا اگر عزاداری های ماهم ...باشه ممکنه با کله بریم ته سپاه عمر سعد؟

چرا هروز بدتر از دیروز میشه حتی تو قشر مذهبی لغزش میبینم و تعدادی از مسیر خارج میشن؟
چرا دردی از مملکت دوا نشده و مردم رشد نکردن؟
چرا با این همه گریه بر امام حسین اما هنوز تو زندگی ما با همسر فرزند روابطمون مشکل داریم و چیزی حل نشده

برای رسیدن ب حسین زمانه ات باید اول 🕊 حر شوی

https://eitaa.com/joinchat/2008154592C8df93f7ac5

تو این گروه👆 امام حسین واقعی اون‌امام حسینی ک باعث عوض شدن شرایط جامعه میشه اون‌امام حسینی ک باعث رشد واقعی مذهبیون میشه رو باهم از نظر روانشناسی بشناسیم
و سعی میکنیم‌با تکنیک هایی خودمون رو بهشون برسونیم

هنوزهم‌آرزویی زیباتر از شما سراغ ندارم مولای من...

سلام خدا و ملائک بر جسم پر پر شدهء سرور آرادگان حسین بن علی(ع).وقتی صدای هل من ناصرنی ینصرنی امام  در دشت کربلا طنین انداز شد هیچکس حواب نداد  فقط یکی ار خیمه با تنی رنجور با تکیه بر شمشیری جواب لبیک داد  امام سجاد بود فریا دزینب بلند شد عابدین بیمارست وووو

سلام خدا و ملائک بر جسم پر پر شدهء سرور آرادگان حسین بن علی(ع).وقتی صدای هل من ناصرنی ینصرنی امام &n ...

آخ ک قلبم متلاشی بشه از این درد خدا  

امام‌زمانم الان داره صدا میزنه اما دریغ و افسوس ک ما درگیر خودمونیم 

هنوزهم‌آرزویی زیباتر از شما سراغ ندارم مولای من...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.