2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم اگر پدرتون با رضایت قلبی انجام بدن نه با ناراحتی چرا قبوله

سر همین‌بحثمون شد تا این سنم هیچی نکردن برام اینو میکردندتعجب میکردم به جهنم دگ خودم میکنم فقط خواستم ببینم اگر اونا میکردن نمیشذ

نذرت از پول خودت بدهه ،برکت میکنه مالت از یجا برمیگردونه بهت خدا

بجا آبمیوه نمک میخرم میرم نذرمو میدم امیدوارم خدا قبول کنه ولی مامانم اینارو هیچوقت حلال نمیکنم انقد دلم شکست انقد گریه کردم

بجا آبمیوه نمک میخرم میرم نذرمو میدم امیدوارم خدا قبول کنه ولی مامانم اینارو هیچوقت حلال نمیکنم انقد ...

عزیزم چقدر هزینه آبمیوه هاتون میشه

دوست داشتید بنده تقبل میکنم با رضایت قلبی خودم

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🩵
بستگی داره چطوری نذر کرده بودی  و اینکه اگه از قبل میدونستی پدرت قبول نمیکنه نباید رو حساب ...

نه من پول نداشتم ذاتا دیروز طلا فروختم یکمی نقد موند دستم اونا مامانم دید الان بگم نوار بهداشتی ندارم میگه پول داری بخر بگم دارو میگه بهر‌ من اونموقع پول نداشتم ذاتا الان این پولین ک دارم واقعا برا نیازهامه چون هیچی نمیکنن برام

نه من پول نداشتم ذاتا دیروز طلا فروختم یکمی نقد موند دستم اونا مامانم دید الان بگم نوار بهداشتی ندار ...

عجله نکن بزار هروقت پول افتاد دستت نذری بده 

زیادم نخر در حدی که وثقت میرسه

مثلا از این مشما کوچیکا بخر دو سه بسته نمک بخر هر مشما رو یک قاشق نمک بریز چسب بزن بعنوان تبرک نذر پخش کن 

من اینو دیدم خیلی کم خرجه

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر