2777
2789

من صورتم جوش میزنه 

کلی دارو درمان امتحان کردم 

کلی هزینه کردم 

اما خوب نمیشن واقعا خستم دیگه 

تاپیکهای قبلیم هم هست 

خالم گفت برو دکتر پوست خوب چیه صورتت داغونه انگار نمیدونه میرم انگار نمیبینه چقدر دارم اذیت میشم انگار نمیبینه تو خونه زندانیم

بخدا الان تو اتاقم دارم گریه میکنم 

ای خدا منو خلاص کن راحت شم واقعا خستم از این زندگی تورو خدا برام دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه زمان کل صورتم پر جوش شد پرررررا. سونو و آزمایش هورمونی بده ، اگر بلوغته بخاطر اونه، اگر روتین نداری بخاطر اونه ولی جوشای هورمونی قشنگ مشخصن زیاد و چرکین

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

میدونم عزیزم درکت میکنم منم خیلی جوش میزدم

جوشات چجوری ان؟؟

دکتر چ داروهاییی داد؟؟

منم همه راه ها رو رفتم اصلا خوب نشدن دکتر آخرسر بهم راکوتان داد الانم خداروشکر اصلا جوش ندارم

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم

شاید دکتر خوب نمیری فاملای ما جوش میزدن الان آینه شده پوستشون

برای کسی که میفهمدهیچ توضیحی لازم نیست وبرای کسی که نمیفهمدهر توضیحی اضافه است...آنانکه میفهمندعذاب میکِشندوآنانکه نمیفهمندعذاب می دهند...مهم نیست چه "مدرکی" دارید..مهم این است که چه "درکی" دارید...کلماتی که از دهانِ شما بیرون می آیدویترینِ فروشگاهِ شعورِ شماست..پسوای بر جمعی که لب رابی تامل وا کنند چرا که کم داشتن و زیاد گفتن مانند نداشتن و زیادخرج کردن است!پس نگذارید زبانِ شمااز افکارتان جلو بزند

میدونم ناراحت شدی ولی خاله ها معمولا صلاح آدمو میخوان هر چند بلد نیستن بیان کنن😅 

خوب آزمایش دادین شاید مشکل هورمونی دارید 

یا مثلا شیرینی جات و قند چربی و تخمه اینا خیلی جوش میزنن 

🌈🌧️🐆🎤🖤🕊️