2777
2789
عنوان

خالم باز بهم تیکه انداخت به خاطر پوستم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 33 پست
یه زمان کل صورتم پر جوش شد پرررررا. سونو و آزمایش هورمونی بده ، اگر بلوغته بخاطر اونه، اگر روتین ندا ...

تنبلی تخمدان دارم 

روتین دارم

دکتر پوست میرم 

دکتر زنان میرم 

بخدا خیلی به خودم میرسم از همه نظر اما چه کنم جوشام نمیرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره یه دوره خوردم  قراره باز زیر نظر پزشک شروع کنم

خوب کاری میکنی حتما باید زیر نظر متخصص غدد باشه چون برای کبد خیلی ضرر داره ولی پوستت خوب میشه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

ب خاطر جوش خونه زندانی ای؟؟؟؟ای خداااا از دست شماها برسی ب یه سنی دیگه خودشون محو میشن من تا ۲۰ سالگی هرکار بگی کردم نشد ک نشد دیگه ولشون کردم از ۲۳ ب بعد دیگه خودشون خوب شدن البته دکتر پوست خوب توی کنترلش تاثیر داره

تنبلی تخمدان دارم  روتین دارم دکتر پوست میرم  دکتر زنان میرم  بخدا خیلی به خودم م ...

بخاطر تنیلیه عزیزم.جدیدا میگن سبک زندگیو عوض کن اونکارو بکن شاید خوب شدی.

قند مصنوعی نخور، لبنیات نخور، ورزش کن، شب ساعت منظم بخواب ، روبالشتیتو عوض کن، سبزیجات بخور و...

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
میدونم عزیزم درکت میکنم منم خیلی جوش میزدم جوشات چجوری ان؟؟ دکتر چ داروهاییی داد؟؟ منم همه راه ها ...

روی پیشونیم جوش های قرمز و بزرگ 

چرکی نیستن

داروهایی که استفاده کردم:

آداپالن

کلیندامایسین 

آکنومیس

پانژل 

سینره

ژنوبایو

نوتریژنا

لافارر

قرص داکسی