2777
2789
عنوان

لطفا جواب بدید. پسرم لکه های سفید روی گردن و صورتش زده

| مشاهده متن کامل بحث + 9403 بازدید | 69 پست
اول اینکه انشالله خوب میشه نگران نباش شوهر من تو قسمت خصوصیش لک سفید افتاد و بیشترم میشد بعدش کف س ...

من فقط دعا میکنم پیسی نباشه وگرنه بقیه لکه ها بالاخره درمان میشن. انشالله همسر شما هم خوب بشه 

احتمال زیاد قارچه صابون گوگرد من زدم با پماد داد با قرص شکر خدا ۴روزه رفتن الانم استفاده میکنم تا سر ...

خداروشکر ک خوب شدی. پسر من یک ماهه براش پماد میزنم ولی خوب نشده هنوز یکسالشه خدای نکرده پیسی باشه دق میکنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر چیزی از قارچ نگفت گفت کمبود ویتامین و شاید احتمال کم پیسی وبی گفت احتمالش کمه تا ۳ ماه دیگه دوب ...

وقتی بدن کمبود ویتامین داره قارچ و حساسیت میاد اگ میتونی گوگل سرچ کن ببین صابون گوگرد برا بچه ها خوبه یا ن اگ خوب بود بگیر به جایی ک لک داره روزی یه بار بزن 

من هرچی هیدرو کورتیزون زدم فایده نداشت اگه شیراز بودی ادرس دکترو میدادم فقط داروی دستساز این اثرکرد

مشهدم گلم بازم ادرس بده اگه خوب نشد میام شیراز ممنونم ازت 

مشهدم گلم بازم ادرس بده اگه خوب نشد میام شیراز ممنونم ازت 

استان فارس گراش دکتر متین ستوده ان شالله که چیزی نیس ولی خب ببین اگر نتیجه نداد دستور رو قوطی هست بگو بهت بدم چون بی ضرر هم هست ولی فعلا درمان دکترو ادامه بده

..........
بخدا همش تو نی نی سایت دنبال میگردم کسی تجربه داشته باشه ارومم کنه دعا کن به حق این روزای عزیز پسرم ...

اخه خواهرزادم داره .ولی همونطور که گفتم حدود ۷ سالگی به خاطر استرس پیش دبستانی دچار پیسی شد از دور لب و دور چشم شروع شد .دور هردوچشم باهم .بعد دست و پاش .دیگه دکتر گفت درمان نداره با پماد منو بنزن .کم کم شروع کرد به سفید کردن بدنش.الان بعد ۷ سال بدنش یه دست سفید شده بدون رنگدانه

اخه خواهرزادم داره .ولی همونطور که گفتم حدود ۷ سالگی به خاطر استرس پیش دبستانی دچار پیسی شد از دور ل ...

اخی الهی بگردم خدا هیچ بچه ای رو مریض نکنه. افتاب براش خوب نیست چون رنگدانه نداره

اخه خواهرزادم داره .ولی همونطور که گفتم حدود ۷ سالگی به خاطر استرس پیش دبستانی دچار پیسی شد از دور ل ...

سلام ببخشید منم خواهرم از ۵ سالگی پیسی داره الان بدنش ۵۰ ۵۰ انقدر دکتر بردیم ک حد نداده یه مدتت خوب میشود بازم پوست سفید برمیکرده . شما چ داروی استفاده کردین کلآ سفید شده . الان سفید شده کلآ دیگه لگه قهوی درنمیاد روبدنش . میشه اسم دارو بدین خواهرم خیلی اذیت میشه الان ۱۷ سالشه 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

سلام ببخشید منم خواهرم از ۵ سالگی پیسی داره الان بدنش ۵۰ ۵۰ انقدر دکتر بردیم ک حد نداده یه مدتت خوب ...

سلام عزیزم .پماد منو بنزن ایرانی .دکتر مظلومی توی کاشان بهش داد .گفت پیسی درمان نداره باید بدنش رو یه دست سفید کنیم .ولی منو بنزن زیر نظر دکتر پوست باید مصرف شه چون یه دفه نمیشه استفاده کرد .سمه واسه بدن .خواهر زادم کم کم بدنشو سفید کرد .شش سال کشید کل بدنش .الان یه دست سفیده ..پمادش هم اوایل ۱۶ تومن بود الان گرون شده کم هم شده تو داروخانه ها .هر داروخانه یکی میگرفت .فکر کنم ۱۶۰ شده ..ایرانیش بهتر جواب میده 

سلام ببخشید منم خواهرم از ۵ سالگی پیسی داره الان بدنش ۵۰ ۵۰ انقدر دکتر بردیم ک حد نداده یه مدتت خوب ...

خواهرم که میخواست پماد رو بماله به بدن دخترش .باید دستکش دست میکرد که دست خودش به پماد مالیده نشه .چون ادم سالم پماد بهش بخوره .پیسی میگیره