2777
2789
عنوان

لطفا جواب بدید. پسرم لکه های سفید روی گردن و صورتش زده

| مشاهده متن کامل بحث + 9403 بازدید | 69 پست
ببخشید بلد نیستم چجوری عکس بزارم تازه وارد شدم سعی میکنم اگه بتونم میزارم 

دخترمن داشت حالا نمیدونم برا شما چیجوریع ولی در اثر اگزما اینطوری شده بود دکتر دارو دستساز داد دو سه بار زدم اگزماش خوب شد لکها هم رفت،خواستم ببینم اونطوریه یانه

..........

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترمن داشت حالا نمیدونم برا شما چیجوریع ولی در اثر اگزما اینطوری شده بود دکتر دارو دستساز داد دو سه ...

البته من تخم مرع هم خیلی زیاد بهش میدادم روزی دوبار مثلا حس میکردم برا اونم هست

..........
عزیزم چند وقت طول کشید خوب شد کدوم دکتر بردینش

دقیق یادم نیس..قضیه واسه سالهاپیشه..دکترعمومی رفت یه پماد داذ خوب شد...شاید یک ماهی طول کشید...فک کنم یه نوع قارچه..شمایه دکتر دیگه ببریدببینید چی میگه.

دخترمن داشت حالا نمیدونم برا شما چیجوریع ولی در اثر اگزما اینطوری شده بود دکتر دارو دستساز داد دو سه ...

نه مال پسرمن یهو دیدم یه ذره سفیده دور گردنش گفتم شاید چون تپله عرق کرده اینجوری شده بعد ده روز دیدم بیشتر شده و روی لپش هم زده بردم دکتر چیزی از اگزما نگفت فقط گفتن شاید کمبود ویتامبن و حساسیت به افتاب اینجوریش کرده احتمال کم هم پیسی باشه. لکه دختر شما چقدر طول کشید رفت؟

منم صورتم یه دونه لک سفید زد دوبار دکتر رفتم یکی گفت حساسیت پماد داد یکی دیگه گفت قارچه قرص داد با پماد خب زدم بیشتر شد تا اینکه بره خیلی تو چشم شدن تا دوباره رفتم دکتر گف ک ای دورش۶ماهه باید ادامه بدی داروهاش مصرف کردم شکر خدا رفتن

دقیق یادم نیس..قضیه واسه سالهاپیشه..دکترعمومی رفت یه پماد داذ خوب شد...شاید یک ماهی طول کشید...فک کن ...

عزیزم باورت نمیشه چندتا دکتر بردم تو مشهد بهترین دکترا بردم ولی جواب قطعی ندادن چندتاشون گفتن کمبود اهن و الرژی به افتاب و دوتاشون گفتن احتمال کم شاید پیسی باشه 

نه مال پسرمن یهو دیدم یه ذره سفیده دور گردنش گفتم شاید چون تپله عرق کرده اینجوری شده بعد ده روز دیدم ...

خیلی وقت بود که اگزما داشت ولک بود هرجا بردمش فایده نداشت اهرش دکترگفت بخاطر اگزما هی نازکتر شده وکمرنگتر اون دارو رو داد دو سه روز زدم دیگه خوب شد

..........
منم صورتم یه دونه لک سفید زد دوبار دکتر رفتم یکی گفت حساسیت پماد داد یکی دیگه گفت قارچه قرص داد با پ ...

آره دقیقا منم یه پماد دکتر داده میزنم لکه ها بیشتر سفیدتررمیشن نمیدونم شایدم دوره داره به قول شما‌. مال شما جاهای دیگه هم‌لکه زد یا ن 

آره دقیقا منم یه پماد دکتر داده میزنم لکه ها بیشتر سفیدتررمیشن نمیدونم شایدم دوره داره به قول شما‌. ...

اولش یه طرف چونم بود بعدش بیشتر شد دوطرف چونم پشت لبم با لپم

اول اینکه انشالله خوب میشه نگران نباش

شوهر من تو قسمت خصوصیش لک سفید افتاد و بیشترم میشد

بعدش کف سر لک قرمز افتاد و پوسته میداد

دکتر گفته بود این لک رو تو نزدیکی از همسرت گرفتی در حالی که ما بخاطر شرایط بارداریم اصن رابطه نداشتیم

یه پماد داد رفت بازم تازه برگشتن

یه دکتری گفته بود اکثر این لک ها از استرس هستن

لطفا واسه نی نی تو دلیم دعا کنین❤️ خدایا حاجت دل هرکی امضامو میخونه رو روا کن ❤️
شايد قارچ باشه اخه اون جاها بيشتر عرق ميكنه خواهر شوهرمن گفته بودن قارچه 

دکتر چیزی از قارچ نگفت گفت کمبود ویتامین و شاید احتمال کم پیسی وبی گفت احتمالش کمه تا ۳ ماه دیگه دوباره چک کنیم