2777
2789
عنوان

شوهرم تازگیا بهم خیانت کرده بیاین به دادم برسین

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 30 پست

بعدشوهرم زنگ زد دوباره بهم گف چرا مزخرف میگی اشنباه میکنی رفیقم یادش رفته بود که امروز با من قرار داشته، خلاصه دعوامون شد با خواهرش که وکیله حرف زدم گفت به مهدی بگو اگه راستشو نگی پرینت تماس و پیام می گیرم،  من به دختره زنگ زدم گفت من نمیشناسم شوهرتو اصن پیامی ندادم بهش

شوهرم تو شرکت کارمنده و مسئول سرویساس، چن وق پیش دیدم تو گوشیش یه دختره بهش پیام داده راجبه سرویسا، ...

داری خراب میکنی کارو اصلا به روش نیار 

از همراه من یا ایرانسل من نصب کن ،نفهمه هاا براش کد میاد بعد برو ریز کار کرد هاش که دوباره کد میاد مراقب باش نفهمه 

ببینه با اون شماره چقد صحبت کرده پیام داده فقط شمارها برات میاد به صورت پی دی اف اول تو گوگل سرچ کنن مراحلشونو ببین

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوریه من ک متوجه نشدم 

تو گوگل سرچ کن 

ریز کار کرد های همراه من یا ایرانسل بستگی داره خط شوهرت چیه

تو اپارات ویدیو میاره ببین

تو گوگل سرچ کن  ریز کار کرد های همراه من یا ایرانسل بستگی داره خط شوهرت چیه تو اپارات ویدیو م ...

شوهرم کارش یه جوریه که روزی صد نفر بهش زنگ میزنن پیام میدن،  همراه اوله بیشتر با رایتل کار میکنه

بعد اینم بگم بچه ها،  دختره رفته ازم شکایت کرده گفته تو بهم تهمت زدی،  اینجاش جالبه که میگه من شوهرتو نمیشناسم بهش گفتم پس چجوریه که بهش پیام دادی راجبه سرویست سوال کردی،  بعد 5 صب براش شکلک فرستادی عن خانوم

بعد اینم بگم بچه ها،  دختره رفته ازم شکایت کرده گفته تو بهم تهمت زدی،  اینجاش جالبه که میگ ...

یه مدت بیخیال شو ماه هیچوقت پشت ابر نمیمونه 

یه مدت بیخیال شو ماه هیچوقت پشت ابر نمیمونه 

اره میدونم دیشب حرف زدیم با هم گف تو اشتباه میکنی من جوابشو ندادم خودت ک دیدی شکلکم فرستاد من چیزی نگفتم اونم به نشانه تشکر فرستاده،  گفتم پیش چرا بهش زنگ زدم گف اصن شوهرتو نمیشناسم گف احتمالا ترسیده،