2777
2789

دخترم ۴ سالشه از یک سالگی بردمش خیلی بهش خوش میگذره دوست داره بره...البته این هیئت های که میرم بچه هارو دعوا نمیکنن مهد کودک دارن از بچه ها همیشه با خوراکی های مختلف پذیرایی میکنن و...کلا بچه هارو خیلی تحویل میگیرن بخاطر همین دخترم همیشه میگه مامان بریم ...

خیلی واجبه ؟ بچه مریص بشه جواب خدارو چی میخوای بدی

مگه تو هیيت آدم مریض میشه؟

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امضات😅😅😅👌👌👌👌

والا خب 😂

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....

اب وخوراکی یا اسباب بازیو که دوست داره براش ببر ترجیحا پیش کسی بشین که اونم بچه ی کوچیک داره نهایتا کل جلسه رو نشین یایه ساعت قبل تموم شدنش بروکه نزدیک  دم در بشینی  که اگه خواستی خارج بشی راحت بری بیرون 

امضات عالیه

قربونت♥️

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....

کدوم شهری اسی؟ برو هییتی که تو فضای باز باشه بچه بتونه بازی کنه. اگه سخته لازم نیست از اول تا آخر بمونی. حضورتو کوتاه تر کن. بعضی هییت ها مهد کودک دارن

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
من یه بار تونستم برم دحترم سه سال و نیمه اذیت میکنه یعنی چکار؟ من اب و غذا میبرم،نزدیک دستشویی هم ...

این که بچه ها وسط عزاداری دیگران بدو بدو میکنن خیلی چیز خوبیه به نظرتون؟؟؟؟ 

خیلی زشته خیلی ، یه عده مادر که نشستن و بچه ها رو انداختن تو میدون 😑😑😑😑😑