2777
2789

کجا بهتر از هیئت و حال و هوای امام حسینی برای بزرگ شدن بچه ها...معمولا بچه ها باهم جمع میشن و آروم بازی میکنن اما

شمایی که میخونی و بچه کوچیک نداری مادرا حواسشون هست اما اگه شیطنتی از بچه دیدید سعی کن حوصله داشته باشید و دعواشون نکنید نزارید حس بد بگیرن از هیئت و حسینیه و از طرفی خیلیا اگه نیان هیئت دلشون میگیره مادر پدرایی که بچه کوچیک دارن رو از هیئت دور نکنید باهم همکاری کنید حق عزاداری تو هیئت رو از هم نگیرید

به جای ثروت دنیا نجف به ما دادند/خوشا به طالع ما خاک پا رسید به ما🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا همینجوریه که شما میگین. حالا مگه می خوان اتم بشکافن تو هییت. خود پیامبر هم تو مسجد موقع نماز ب ...

ببین راحت ترین راه اینه کسایی که نمیخوان بچه ها رو ببینن برن یه سمت

کسایی که بچه دارن هم یه سمت هیئت بشینن

من حتی دیدم تو هیئت یه خانومایی که خودشون بچه دارن با بچه های یه نفر دبگه هم بازی میکنن که اون مادر یکم استراحت کنه.

اگه قرار نباشه تو همچین جاهایی مسلمان وار رفتار کنیم دیگه کجا؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
هیئتی که ما میریم همه به این درک رسیدن که باید مراعات بچه های کوچیک رو کرد نه اینکه بچه کوچیک رو مجب ...

عزیز حتی اگه روستا باشید و همه همدیگه رو بشناسید بازم بچه ها رو انداختن وسط کار خیلی زشتیه و مطمئنن خیلی ها اذیت میشن دیگه شهرها که بماند ! آنقدر خودخواهانه رفتار نکنید 🫣🫣

عزیز حتی اگه روستا باشید و همه همدیگه رو بشناسید بازم بچه ها رو انداختن وسط کار خیلی زشتیه و مطمئنن ...

قرار نیست یه مجلس به میل یک عده بچرخه

اونایی که نمیخوان بچه هارو ببینن میرن یک سمت و اونایی که با بچه ها مشکلی ندارن یک سمت میشینن😊اگه ازاد گذاشتن بچه ها خودخواهیه،اینکه بخاطر میل خودتون میگید بچه ها نیان یا بیان و مثل خانمهای بالغ یکجا بشینن تا شما فقط لذت ببری پس چیه؟

ضمن اینکه گفتم  هیئت ما به این درک و هماهمگی رسیدن.

هیئت های دیگه هم باید همفکری کنن اگه همه با حضور بچه مشکل دارن بگن حضور کودکان در مجلس اباعبدالله ممنوع است!

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
قرار نیست یه مجلس به میل یک عده بچرخه اونایی که نمیخوان بچه هارو ببینن میرن یک سمت و اونایی که با ب ...

عزیز من نمیگم به میل یه عده بچرخه من میگم این که بچه ها وسط مجلس بدو بدو میکنن خیلی کار زشتیه!  بعدشم من هییت نمیرم که بخوام لذت ببرم چند باری قبلا تو مجالس مختلف این صحنه رو دیدم که بچه ها وسط میدونن مادرها تو کار خودشون ! 

بعدم مگه بچه ها درکی از مجلس عزاداری دارن که ورودشان ممنوع باشه یا نه که در اصل بایدم ممنوع باشه چرا ، چون از لحاظ روحی به شدت ضربه میخورن میان میبینن همه ی آدم ها مشکی پوشیدن گریه میکنن ،جو خیلی بدی برای کودکه اونا درکی از این موضوعات ندارن !  

عزیز من نمیگم به میل یه عده بچرخه من میگم این که بچه ها وسط مجلس بدو بدو میکنن خیلی کار زشتیه!   ...

روانشناس دخترم به من ایرادی نگرفته هیئت رفتن غیر مجازه برا بچه شما رو چه اساسی میگید ایراد داره😐واقعا دارم میپرسم، صرف اینکه خودتون دوست ندارید یا رفرنس علمی دارین بابت حرفتون؟

دوم اینکه راه حل رو گفتم،اونایی که نمیخوان بچه هارو ببینن میرن یه سمت و اونایی که با بچه ها مشکل ندارن یک سمت میمونن.اصلا مسئله بغرنجی نیست🙄

عزیز من نمیگم به میل یه عده بچرخه من میگم این که بچه ها وسط مجلس بدو بدو میکنن خیلی کار زشتیه!   ...

من تو همین هیئت ها بزرگ شدم از بچگی میرفتم هیچ تاثیر منفی روم نذاشته خیلی هم حس و حال و خاطره خوبی از اون موقع ها تو ذهنمه هنوز هم هیئت میرم و اگه یه روز بچه دار شم هرشب لباس مشکی بهش میپوشونم و میبرم تو مجلس امام حسین عزیزمون

🌺🌺🌺