2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

395 بازدید | 47 پست

من تنبلی دارم شدید...۱۶ روزه عقب افتاده..بی بی زدم دوبار اوایل منفی بود.. علائمی هم ندارم ..فقط زیاد عطسه میزنم.. گاهی هم درد پ اما شدید نیست....شما میگید چمه...چکارکنم پ شم...کسایی ک تنبلی دارن بیان بگن چجوری باردار شدن‌....دکتر خوب توی تهران کسی هست واقعا عالی باشه...من از زیاد دکتر رفتن خسته شدم..۲۹ سالمه وزن ۸۵.نگین وزنتو کم کن چون درحال همین کارم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تنبلی دارم شوهرم کم تحرکی اسپرم حدود۵ساله اقدامم نمیشه الانم ۵روزهه عقب انداختم بی بی زدم منفی ب ...

بچه نداری؟؟خانواده شوهرت چیزی نمیگن؟؟من انقدر میگن بچه دارشید میگیم بچه نمیخوایم و... نمیگیم دردمون چیه و نمیدونن...

بچه نداری؟؟خانواده شوهرت چیزی نمیگن؟؟من انقدر میگن بچه دارشید میگیم بچه نمیخوایم و... نمیگیم دردمون ...

نه ندارم چرا همه میگن من چون شوهرم خیلی بچه دوسته همه میدونن من خودمو نسبت به بچه ها سرد نشون میدم میگم اصلا بچه دوست ندارم 

نه ندارم چرا همه میگن من چون شوهرم خیلی بچه دوسته همه میدونن من خودمو نسبت به بچه ها سرد نشون میدم م ...

ما هردومون جلوی دیگران سرکوب میکنیم..من الان خواهر بچه دومش توراهه مادرشوهرم بفهمه باز شروع میکنه.. یعنی هروقت میبینمش فقط میگ بچه...