2777
2789
عنوان

جهیزیع استرس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 32 پست
ببین منم داشتم یخچال میخریدم گفتم ای بابا نکنه جنسش خوب نباشه بخدا بعد یه هفته خود ب خود درش کنده شد ...

باشه پس ممنون بابت تجربتون❤انشالله ک مال منم خوبه و خیلی عمر میکنع وسایلام😅😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من از تهران خریدم ولی مطمئن بهت میگم که سالمه جاهای معتبر نمیان جنس آشغال بدن بهت خودشونو خراب ...

پارسال گرفتم ۶۰ میلیون ی فروشگاه بزرگ تو نخل تقی عسلویه بود ک گرفتم قبلا هم ازش خرید کرده بودن فامیل هامون ،و یخچاله کلا پلمپ سریال و همه چی مشخصاتش زدم تو اینترنت اصل بود،نمدونم دیگ حللا،ولی گارانتی نداره،کلا پلمپ بود حتی دور کارتونش هم کاچوب بود و جلو خودمون تو انبار رفتیم باز کرد و ...

پارسال گرفتم ۶۰ میلیون ی فروشگاه بزرگ تو نخل تقی عسلویه بود ک گرفتم قبلا هم ازش خرید کرده بودن فامیل ...

اگه سریالش اومده پس مطمئنا اصله

هیچ نگران نباش

چون توی تحریم هستیم گارانتی ندارن اینا

من تهران فقط یه مغازه مجاز به اوردنش بود بهم گارانتی داد، ولی خب توی ایران کلا گارانتی‌ معنی نداره

به دل خوش استفاده کنی عزیزم و همیشه پر باشه😘❤️

اگه سریالش اومده پس مطمئنا اصله هیچ نگران نباش چون توی تحریم هستیم گارانتی ندارن اینا من تهر ...

ممنونم عزیزم خیلی استرسم کمتر شد شنیدم شما هم خریدید،یعنی تحریم هسیم اگ خرابی داشته باشه هیچ جوره تعمیر نمیشه؟

ممنونم عزیزم خیلی استرسم کمتر شد شنیدم شما هم خریدید،یعنی تحریم هسیم اگ خرابی داشته باشه هیچ جوره تع ...

همه شون بلدن درست کنن، ال جی رو همه تعمیرکارا چشم بسته درست میکنن، چیزی که زیاد باشه همه شون بلدن درست کنن

تا ده سال هیچیش نمیشه

لعنتی بهترین مارک یخچالو خریدی ها خراب چی بشه

واسه مامانم ۱۰ ساله تکون نخورده عین روز اولشه

نگران نباش عزیزم هیچیش نمیشه

همه شون بلدن درست کنن، ال جی رو همه تعمیرکارا چشم بسته درست میکنن، چیزی که زیاد باشه همه شون بلدن در ...

مرسی عزیزم خیلی ممنونم واقعا همچنین واسه شما هم همیشه پر باشه و خوش باشید عزیزم🥰😍❤چقدر خوب ارامش دادید بهم

مرسی عزیزم خیلی ممنونم واقعا همچنین واسه شما هم همیشه پر باشه و خوش باشید عزیزم🥰😍❤چقدر خوب ارامش د ...

خداروشکر

انرژی خوب بده

بهترین وسیله هارو گرفتی خیالت راحت

خوشبخت بشی عزیزم❤️

اسی با عرض پوزش 

ب تاپیک من سر بزنید  دوستانی که ب آموزش زبان انگلیسی علاقه دارن ولی بودجه کمی دارن بیان تاپیک آخرم

دوستان نذر داشتم لطفا ببخشید اگر پستم تکراریه 

معذرت میخوام بابتش ولی ۲ روزه درگیر تبلیغم که حاجت گرفتم ادا کنم لطفا ب بزرگی خودتون ببخشید اگر اذيت میشید