2777
2789
عنوان

برای چند تا پسر تو حقیقت جرعت عکس لختی(نود)فرستام میدونم کارم اشتباهه

| مشاهده متن کامل بحث + 22565 بازدید | 109 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم منم هم سنتم ببین همین که الان عذاب وجدان داری نشون میده فطرتت پاکه ولی اگه مدام تکرارش کنی برات عادی میشه و دنیا واخرتت رو  از دست میدی توبه کن ودیگه سمتش نرو خدا میبخشه واینکه هر وقت خواستی از این کارا کنی یاد امام زمانمون بیفت حدیث داریم قبل از اینکه حرفی که از دهان خارج میشه به گوش خودمون بخوره امام میشنوه امامی که شب و روز برای شیعیانش دعا میکنه و طلب استغفار امامی که مهربان تر از هر پدر مادریه نذار شرمندش بشی و دلشو بشکنی نذار عکسات هی فرستاده بشه و شما با هر بار ارضا شدن توسط بقیه گناه بیوفته گردنت شما خیلی عزیزی ♥️تازه خدا عاشق بنده هایی که توبه میکنن ترکش سخته ولی به شیرینیه پاک بودنش میارزه

میدونم الان فحشم میدی ولی عیب نداره. تو عکس فرستادی و الان چند نفر  از مشخصات بدنت اطلاع دارن م ...

ولی خب معمولا کسی از مشخصات بدن اطلاع نداره ، مگر اینکه تو جمع های زنونه هم لخت شده باشه

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
چرا گلم من خودم یه بار امتحان کردم  برای خواهرم فرستادم ب راحتی شات گرفت

نمیدونم والا بم گفتن نمیشه من تاحالا استفاده نکردم

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
میشه اتفاقا منم برای دختر عموم فرستادم اون اسکرین گرفت پیامش برام اومد بهش گفتم گفت دستم خورده حتما ...

مگه بعدش پیام میاد که کسی اسکرین گرفته ؟؟؟ تو چه برنامه ای پیام میاد ؟

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
اینستا،آره یه پیام اومد که فلانی از عکس شما عکس از صفحه گرفت

چه جالب ، خوبه گفتی ، یه موقع از صفحه کسی عکس نگیرم که میفهمه