الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم منم هم سنتم ببین همین که الان عذاب وجدان داری نشون میده فطرتت پاکه ولی اگه مدام تکرارش کنی برات عادی میشه و دنیا واخرتت رو از دست میدی توبه کن ودیگه سمتش نرو خدا میبخشه واینکه هر وقت خواستی از این کارا کنی یاد امام زمانمون بیفت حدیث داریم قبل از اینکه حرفی که از دهان خارج میشه به گوش خودمون بخوره امام میشنوه امامی که شب و روز برای شیعیانش دعا میکنه و طلب استغفار امامی که مهربان تر از هر پدر مادریه نذار شرمندش بشی و دلشو بشکنی نذار عکسات هی فرستاده بشه و شما با هر بار ارضا شدن توسط بقیه گناه بیوفته گردنت شما خیلی عزیزی ♥️تازه خدا عاشق بنده هایی که توبه میکنن ترکش سخته ولی به شیرینیه پاک بودنش میارزه
چرا گلم من خودم یه بار امتحان کردم برای خواهرم فرستادم ب راحتی شات گرفت
نمیدونم والا بم گفتن نمیشه من تاحالا استفاده نکردم
خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله...
ناراحت شدم دیگ واقعا درک نمیکنم کارشو اخه سنشم کم نیس ک بگم کم عقلی کرده هم سنای اون دارن زندگی میچرخونن اخه چرا باید انقد راحت گول این جور عوضیارو بخوریم اخه