2777
2789
عنوان

پسر دو سال و چهار ماهم لکنت گرفته

127 بازدید | 15 پست

پسرم خیلی خیلی خوب حرف میزنه چون از زمان تولدش براش کتاب و لالایی خوندم. حتی چندین بار دکتر هم که میبردمش تعجب می‌کردند با این سنش چقدر خوب جملات رو میگه و دایره لغاتش زیاده ولی الان دو روزه من من میکنه مثلا مامان رو مامامامامان میگه

اعصابم بهم ریخته. تو رو خدا مامانا اگه تجربه ای دارید بهم بگید

راهنماییم کنید لطفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب میشه انشاالله برادرزاده منم اینجوری بود خوب و زود شروع کرد حرف زدن اما دو ساله و نیمه که شد لک ...

من همین دو روزه تمام اعصاب و روانم بهم ریخته تا ۵ سالگی چجوری تحمل کنم آخه🥹😥

نه انشاالله زودتر خوب خوب میشه منظورم این بود که دائمی نیست

خدا کنه

چقدر مادر بودن سخته.الان با خودم فکر میکنم اونیکه بخش مریضه چی میکشه….

ازت ممنونم عزیزم

خدا کنه چقدر مادر بودن سخته.الان با خودم فکر میکنم اونیکه بخش مریضه چی میکشه…. ازت ممنونم عزیزم

انشاالله زود زود لکنتش برطرف بشه

مامان من برای برادرزادم آش نذر کرد به نیت شفاش. شما هم هر چی که به دلت افتاد نذر کن عزیزم انشاالله که حل میشه. نگران نباش

دو روز پیش پدرشوهرم توی جمع بلند سرش داد زده من اونجا نبودم ولی با گریه اومد پیشم

آخی عزیزم حالا یه مدت براش خیلی وقت بزار خیلی باهاش بازی کن و هم بهش آرامش بده تا زودتر برطرف شه پیش پدرشوهرتم نبرش فعلا یا یه اسباب بازی که دوست داره بخر بده به اون پدرشوهر بیشعورت بده به بچه 

پدر و مادرم فرشته های من در آسمان هستند💚💚
آخی عزیزم حالا یه مدت براش خیلی وقت بزار خیلی باهاش بازی کن و هم بهش آرامش بده تا زودتر برطرف شه پیش ...

مرسی عزیزم.خودمم همین فکرم داشتم که ی مدت اصلا نبینن بچمو تازه ازین میترسم هی بروش بیارن که چرا اینجوری حرف میزنه.بچم عاشق حرف زدن هست چندساعت من میتونم تحمل کنم آخه داغون دارم میشم