2777
2789
عنوان

دخترم ۱۵ سالشه

757 بازدید | 29 پست

چند نفری تا حالا برای خواستگاری گفتن 

چی جواب بدم که هم رد کنم هم بی احترامی نکنم 

میگم درس میخونه باز هم اصرار میکنن چون خوشگله و خوش سلیقه ، خیلی به خودش میرسه

اما نمیدونن به خاطر سنش اخلاقش تنده و اصلا نمیتونه زندگی بچرخونه و صبور نیست 

درضمن میخوام بچم ،بچگی کنه درس بخونه و بره دانشگاه ، تجربه کسب کنه ، به آرزوهاش برسه

خودشم اصلا تو فکر ازدواج نیست  

چی بگم که اینقدر اصرار نکنن 

بعضی از این افراد خیلی برام مهمن و نمیخوام ناراحت شن 

فقط خانمهای با تجربه نظر بدن چون احترام برام مهمه و دلم نمیخواد نه به طرف توهین کنید نه به من 

ورود افراد متعصب و زبان تلخ ممنوع

با تشکر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو دخترم براش زوده ازدواج . و نمیخواد ازدواج کنه ..

سن ۱۵ خیلی کمه برای ازدواج ..درسته دورو برم ۱۱ و ۱۳ بودن  که ازدواج کردن اما میبینم  واقعا غرق مشکلات مسولیتها و‌.... هستن

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بنداز گردن خود دخترت و بگو دخترم میگه تا قبل ۲۵ سالگی قصد ازدواج ندارم

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘 

عزیزم تنها راهش اینه محترمانه و با قاطعیت بگید الان اصلا به ازدواجش فکر نمی‌کنیم و این سن رو مناسب ازدواج نمیدونیم و برنامه‌ های زیادی برای آینده اش داره دختر خوشکل داشتن این دردسر ها روهم داره دیگه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

سلام عزیزم منم برای دخترم این اتفاق افتاده بهشون گفتم الان سن ازدواج رفته بالا و دخترم هنوز وقت ازدواجش نیست 

در ضمن به دخترت نگو چون ممکنه حس بدی پیدا کنه و افت تحصیلی داشته باشه 

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
هم فامیل  هم اشنا  هم دوست چندین و چند سالم

بگو اصلا دوست ندارم دخترم از این سن فکرش سمت خواستگار بره 

دوست دارم دخترم دانشگاه بره مستقل بشه بعد اون موقع خودش هم اگه موافق بود تصمیم بگیره برا آیندش 

بگو خیلی ظلمه بچه ها از این سن فکرشون سمت خواستگار بره 

میخوام به اونم زیاد اصرار نکنن  معدلش ۲۰ شده  نمیخوام تو فکر بره و درس نخونه

پس بگو شوهرم جوابش منفیه و اصلا خوشش نمیاد دخترمون زیر ۲۵ سال ازدواج کنه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘