2777
2789
عنوان

🥲بچه ها تولدمه راهنماییم میکنین+عکس🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 29 پست
الان دیدم نه گلم هرچی دوست داری بپوش به سلیقه خودت  رنگشم بد نیس ولی شادتر بگیر  همین ج ...

منم رنگشو زیاد دوست ندارم تک رنگه راستش بهتر از این که تا ۲ شنبه بریه دستم ندیدم...مرسی عزیزم از راهنماییت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم رنگشو زیاد دوست ندارم تک رنگه راستش بهتر از این که تا ۲ شنبه بریه دستم ندیدم...مرسی عزیزم از راه ...

پس سفارش بده و تنت کن 

یه امساله میگذره و تموم ناراحتی نداره مکه ندیدن تورو که چاق تر نشون بده یانه مهم نباشه برات

ان‌شاءالله همیشه سلامت باشی پیشاپیش تولدت مبارک 

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
رنگ تیره لاغر تر نشونت میده  لباسه هم قشنگه  ب نظرم شکم نداشته باشی بیاد بهت

منم موافقم ...ولی تک رنگه من حتی گلبهیو ترجیح میدادم ولی خب... قسمت شکمش خیلی ازاده 

پس سفارش بده و تنت کن  یه امساله میگذره و تموم ناراحتی نداره مکه ندیدن تورو که چاق تر نشون بده ...

مرسی فداتشممم😍😍😍🥰🥰 ....اره ولی من حساس شدم سرش چون ۱ ساله دارم واسه لاغری تلاش میکنم حساس شدم رو این موضوع ولی حق با شماس کاملا

بنظرم یه ساحلی جینگولی بگیری بهتره ساحای آدمو باریک تر نشون میده

خیلیی موافقم ولی چندجایی که میشناختم تموم کرده نمیدونم لباس قدیمیامو بپوشم یا به این راضی شم

مرسی فداتشممم😍😍😍🥰🥰 ....اره ولی من حساس شدم سرش چون ۱ ساله دارم واسه لاغری تلاش میکنم حساس شدم ر ...

عزیزی گلم♥️

انشاءالله به نتیجه ی دلخواهتم می‌رسی قشنگم 

می‌دونم منم با عمل کاهش وزن زیادی داشتم که همه تعجب میکنن ولی من چون خودمو زیاد می‌بینم تو روز همش ناراحتم که چرا خیلی تغییر نکردم🤦🏻‍♀️💔

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
عزیزی گلم♥️ انشاءالله به نتیجه ی دلخواهتم می‌رسی قشنگم  می‌دونم منم با عمل کاهش وزن زیادی داش ...

وایی منم همینممم..میفهمم خیلی حسه بدیه... امیدوارم این حالتمون درست شه 🥰🥲

وایی منم همینممم..میفهمم خیلی حسه بدیه... امیدوارم این حالتمون درست شه 🥰🥲

داغونه🥲💔

ان‌شاءالله عزیزدلم🫂♥️