2777
2789
عنوان

تجربه دعا برای خانه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1894 بازدید | 34 پست
ان شاالله هم من هم اون خونه دار شیم الان خیلی سخته خیلی دلم میلرزه که یه ماه دیگه صاحب خونه میخواد ...

دقیقا منم سر این ماه موقع قرارداد از دو سه ماه قبل استرس دارم

من با این جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره😊  فاطمه هستم اپراتور لیزر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بکی بهم گف چرا خونه نمی‌یخرین گفتیم پول نداریم گف برین حرم امام رضا  گفتیم اگه به این آسونی ب ...

حیف که مارو نمیطلبه😢🥺

آره من خودم شهادت امام رضا نذر کردم اش رشته درست کردم دادم همسایه ها..۷ سال نذر کردم سال دوم تو خونه ...

من برای کس دیگه ای میخوام دعا کنم نمیدونم اینجوری درسته یا نه

چون فکر کنم طرف مقابل باید دعا کنه

🌺good vibes only🌺
من برای کس دیگه ای میخوام دعا کنم نمیدونم اینجوری درسته یا نه چون فکر کنم طرف مقابل باید دعا کنه

نه اشکالی ندارع...انجام بده با خلوص نیت

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

بکی بهم گف چرا خونه نمی‌یخرین گفتیم پول نداریم گف برین حرم امام رضا  گفتیم اگه به این آسونی ب ...

خوشبحالتون 

میشه خواهش کنم به نیابت از منم یه بار برین و ازش بخواین خونه دارشم، یه خونه خوب نزدیک یه مسجد به دور از خاله زنک و غیبت.

اندیشه عیش بی حضورش، ترسم که بدو رسد...؛نخواهم.
ممنون عزیزم❤️

خواهش میکنم ان شاءالله حاجت روا بشی... التماس دعا

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

آره من خودم شهادت امام رضا نذر کردم اش رشته درست کردم دادم همسایه ها..۷ سال نذر کردم سال دوم تو خونه ...

اره منم قبلا با مادر شوهر زندگی می‌کردم نذر کردم ک جدا شم حتی شده خونه اجاره ای  نذر 12امام هر امام 1000تا صلوات رسیدم ب امام 12نخوندم اویزونش کردم گوشه اتاق گفتم ب نیت ک اونو خونه خودم بخونم ب سه ماه نکشیده جدا شدم حالا نذر میکنم که خونه دار بشم خودم ان شالله 

میفهمم واقعا  من هم خیلی غصشو میخورم و واقعا کاری از دستم بزنمیاد خدا خودش کمک کنه هممون رو&n ...

هر روز میگم کاش با انصاف باشه کاش نره تو بنگاه ها بپرسه خونمو چقد میبرن و کاش و کاش.....

اندیشه عیش بی حضورش، ترسم که بدو رسد...؛نخواهم.
هر روز میگم کاش با انصاف باشه کاش نره تو بنگاه ها بپرسه خونمو چقد میبرن و کاش و کاش.....

میفهممت❤️

بعضی از صابخونه ها واقعا ستمگرن

بعضیا هم آدمای نرمالی ان و خب بخاطر بحران های اقتصادی اونا هم مجبورن هر سال نرخشون رو ببرن بالاتر

خدا به هممون کمک کنه به حق همین شب های عزیز

🌺good vibes only🌺