2777
2789
عنوان

تجربه دعا برای خانه دار شدن

1894 بازدید | 34 پست

دعای مجربی رو میشناسید که برای خونه دار شدن باشه؟!

تجربه ای دارید؟! 

برای یکی از آشناهام میخوام😢❤️

بعد میشه من به جاش برای اون شخص دعا بکنم که خونه دار بشه؟!

بدون اینکه بهش بگم...

🌺good vibes only🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذر امام زمان کنید  یه پیج تو اینستا هست به اسم (ختم استجابت) خیلیا باهاش نتیجه گرفتن&nb ...

میشه من برای یه نفر دیگه انجام بدم بدون اینکه بهش بگم و بفهمه؟! 

🌺good vibes only🌺
ان شاالله هم من هم اون خونه دار شیم الان خیلی سخته خیلی دلم میلرزه که یه ماه دیگه صاحب خونه میخواد ...

میفهمم واقعا 

من هم خیلی غصشو میخورم و واقعا کاری از دستم بزنمیاد

خدا خودش کمک کنه هممون رو 

🌺good vibes only🌺

بکی بهم گف چرا خونه نمی‌یخرین گفتیم پول نداریم

گف برین حرم امام رضا 

گفتیم اگه به این آسونی بود ک همه خونه دار میشدن

ولی رفتیم حرم

از امام رضا خواستیم دعاکنن خدا ب مام خونه بده 

بعد چند ماه یه اتفاقای عجیبی افتاد و خونه دار شدیم

امام رضا معجزه ما مشهدیایه

میشه من برای یه نفر دیگه انجام بدم بدون اینکه بهش بگم و بفهمه؟! 

اون یه نفر چقد برات عزیزه 

چ نسبتی دارید .... 

چهارشنبه اخرصفر نذرکن 

من انجام داد 

والان یکماهه اومدم خونه ی خودم تقریبا بودجه ی خیلی کم خونه دارشدیم

اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی
من پارسال نذر شربت کردم تو محرم  امسال خونه خریدم به همسرم گفتم وسایل مورد نیازش و بخره درست کن ...

میشه من برای کس دیگه ای انجام بدم بدون اینکه طرف بفهمه؟ 

🌺good vibes only🌺

آره من خودم شهادت امام رضا نذر کردم اش رشته درست کردم دادم همسایه ها..۷ سال نذر کردم سال دوم تو خونه خودم درست کردم ...روضه ی حضرت مسلم هم خیلی حاجت میده ۶ تا شنبه روضه ی حضرت مسلم رو دانلود کنه تو خونه پخش کنه گوش بده بگه روضه ی ۷ رو تو خونه ی خودم میخونم...باید اعتقاد داشته باشی من اینارو انجام دادم کمتر از ۱ سال خونه دار شدم

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

بکی بهم گف چرا خونه نمی‌یخرین گفتیم پول نداریم گف برین حرم امام رضا  گفتیم اگه به این آسونی ب ...

الهی که همه مستاجرا خونه دار بشن به حق امام رضا😢

🌺good vibes only🌺