2777
2789

من امید دارم که مادرم چیزیش نیست با اینکه گفتن متاستاز زده ولی مطمئنم چیزیش نیس اون سالمه نمیخوام باور کنم که باید بازم تجربه کنیم روزای تلخ مونو😭💔 من دیگه خسته شدم یا حسین اخه چقدر مارو امتحان میکنی بس نیست آقا جان؟ بخدا کمر بابام شکسته چقدر این روزا اشک میریزه😭 

بچه ها تو این روزای عزیز فکر کنین نوکرتون ازتون میخواد واسه خواهر نازنینم که شیمی درمانی میشه و مادرم که قبلا سرطان داشته و الان بازم داره دعا کنین به والله خسته شدیم من دیگه تحمل شو ندارم اخه چرا ما😞💔 دعا کنین بگن واسه مامانم آرتروزه نه سرطان به والله بعد ۸ جلسه شیمی درمانی خیلی شکسته😭😭😭 خدا این دردو واسه دشمنم نیاره 

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکلت به خدا باشه  امید داشته باش چون خدا رو داری

دیگه خسته شدم از اشک ریختن به والله دیگه توان درد کشیدن ندارم😭

الهی که خود خدا هم مادرت و هم خواهرت رو شفا بده 

الهی که شادی و آرامش بیاد تو خونه تون 

میفهمم خیلی ناراحتی ، درکت میکنم 

از ته قلبم برات آرزو میکنم مادرت حالش خوب خوب شه 

به امام زمان توسل کن

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
الهی به حق صاحب این شب های عزیز شفای هر دوشون بشه نوید بخش دل شکسته ات

مرسی عزیزم انشالله

الهی که خود خدا هم مادرت و هم خواهرت رو شفا بده  الهی که شادی و آرامش بیاد تو خونه تون  ...

مرسی عزیزم بابت دعاهای زیبات داغونم قلبم شکسته دیگه توان جنگیدن با سرطان رو نداریم 

نذر کن تا هر مدت که میتونی روزی ۷۰ تا حمد برای مادر و خواهرت بخونی 

ان شاءالله که حالشون خوب میشه

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
نذر کن تا هر مدت که میتونی روزی ۷۰ تا حمد برای مادر و خواهرت بخونی  ان شاءالله که حالشون خوب م ...

چشم عزیزم انشالله

سلام عزيزم.الهي اين روزهاي سختي كه دارين ميگذرونيد ختم بخير بشه.براتون خيلي دعا ميكنم.

مرسی عزیزم انشالله دیگه خسته شدیم از نذر دادن و دعا کردن 

همین امروز شوهر خواهرم یک پرچم بزرگ گرفت و داد به هیئت چقدر رو پرچم گریه کردم

مرسی عزیزم انشالله دیگه خسته شدیم از نذر دادن و دعا کردن  همین امروز شوهر خواهرم یک پرچم بزرگ ...

ميفهمم گلم.خيلي دركت ميكنم،اين روزها رو گذروندم ميدونم چقدر سخته.خدا رو قسم ميدم به رحمانيت و رحيمي خوش كه مادر و خواهر شما شفا پيدا كنن.الهي آمين.

راستی سال ۱۴۰۰ مامان منم کانسر روده داشت عمل شد و ۱۲ جلسه شیمی درمانی شد بدون ریزش حتی یه موی سر و الان شکر خدا همه آزمایشاتش سالمه و حالش خوبه

کانسر روده جز سرطان های خوبه که به دارو جواب میده

توکلت به خدا باشه و توسلت به ائمه و شهدا مخصوصا شهید هادی که من شفای مامانم رو از ایشون گرفتم. 

@_faram_‍ 

عزیزم الان تاپیکت رو دیدم میشه واسه خواهر و مادرم که درگیر سرطانن دعا کنین💚🙏🏻 

منم برای سلامتی اون اقا ۱۰ صلوات فرستادم .