2777
2789
عنوان

طلاق

4939 بازدید | 54 پست

من 11 ساله ازدواج کردم 3تا بچه دارم اولی 9 سالشه دومی 8 سالشه سومی 6 سالشه زندگیمو تا الان حفظ کردم هرطوری شده هیچی نداشت اقد نخوردم و مث گداها گ‌شتم ک دوتا ماشین خرید خونه خرید ولی همرو بنام خودم زدم چون ازش مطمئن نبودم و ی بارم دعوامون شد اونم زدم طوری ک 8 شب بیمارستان بودم و کبدم و ششم و همه جامو عمل کردم بازم بهش فرصت دادم و زندگی کردم البته اخلاقای خوبم داره مثلا بددل نیس هرچی کار میکنه دست منه ولی دیگ خسته شدم البته دوسشم دارم دروغ نمیشه گفت ولی دیگ نمیتونم هرچی میگم بر عکس انجام میده رو مخمه شما نظرتون چیه الانم قهر اومدم چون میگم با رفیق بد نگرد دیشب گفت باشه اما صب باهاش بود در مورد طلاقم میتونم رو با خودم بمونم خانوادم هستن و فقط ی بچم و تامین تامین 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم سه تا بچه کم نیست زود تصمیم نگیر  بعد نگفتی اخلاق بدش چیه؟؟ چرا میخای طلاق بگیری

گفتم دیگ ب حرفم گوش نمیکنه لج میکنه مثلا میاد دق بده میگ ی دختری دیدم ی زنی بم گفت 

گفتم دیگ ب حرفم گوش نمیکنه لج میکنه مثلا میاد دق بده میگ ی دختری دیدم ی زنی بم گفت 

خوب بنده خدا هرچی درآورده وزحمت کشیده زدی به نام خودت ،دستش خالیه،لابد دلش پره وعقدشو اینطوری خالی میکنه

ازلحظه های زندگی لذت ببر  

نمیدونم استارتر باید ببینی شرایطتت تو زندگی چطوریه.

من خودم مثلا شوهرم زود از کوره درمیره فرقی هم نداره تنها باشیم یا تو جمع.

ولی اخلاقای خوب زیاد داره.

من واسه همین موندم و میشه تحملش کرد چون واقعا مرد زندگی هست.

تو هم بشین سبک سنگین کن دیدی اخلاقای خوبش میچربه و میشه زندگی کرد باهاش بمون.بهتر از تنهاییه 

ولی اگه دیدی نه بدرد نمیخوره و اگه جدا شی زندگی بهتری خواهی داشت جدا شو

خوب بنده خدا هرچی درآورده وزحمت کشیده زدی به نام خودت ،دستش خالیه،لابد دلش پره وعقدشو اینطوری خالی م ...

ن مشکلش این نیس خودش میدونه احتیاج ندارم گفتم بیا بزنم نامت من اون موقع ک زدم 150 م دیه بریدن برام ازش گذشتم 6سال بیش

نمیکنه .آدمی که بده خوی نمیشه.  شوهر خاله من اینجوری بود خالم بخاطر بچه هاش موند و سکوت کرد .نم ...

چیکارش کنم هیچی نداشت رفیق باز مشروب خور اقد آبروم رو برد همه جا باهاش کنار اومدم سکوت کردم واقعا دیگ سخته