2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 4939 بازدید | 54 پست

بعد شما هم شاغلید؟ یا اینکه اقا کار کرده و بنام شما زده و الان که همه چی بنام شماست طلاق بهترین گزینه اس با سه تا بچه؟ اخه کیه که فرشته باشه و تو زندگیش بدون عیب و نقص باشه . چرا همیشه با هر مشکلی میرید سر طلاق اونم با سه تا بچه بیگناه؟ روزی که تصمیم گرفتیم مادر و پدر بشیم باید پا بزاریم رو دلمون . همفکری کنید . از بزرگترها کمک  بگیرید . از مشاور کمک بگیرید . تو رو خدا یه کم مسئول باشید در قبال بچه ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد شما هم شاغلید؟ یا اینکه اقا کار کرده و بنام شما زده و الان که همه چی بنام شماست طلاق بهترین گزین ...

ببین هرچی میگم این راه درسته این بر عکس انجام میده بچه هامم میگن توروخدا نریم دیگ اقد ساختم با همه چیزش 

همون کتک میتونی دلیل طلاقت قلمداد کنی ولی بنظرم بنداز بیرون بگو برو با دوستات بگرد مطمعنا اینقد حرف ...

ببین ب جایی رسیدم ک اعصاب ندارم جر و بحث کنم بیخیالش شدم بهش گفتم همه چیو میدم بهش ک فقط نیا دور وبرم

ببین هرچی میگم این راه درسته این بر عکس انجام میده بچه هامم میگن توروخدا نریم دیگ اقد ساختم با همه چ ...

ببخشید اینو میگم شما داری توجیه میکنی . چون حس میکنم تصمیم خودتو گرفتی . من کاری به همسرت و رفتارهاش ندارم فقط اینده سه تا بچه اینجا مهمتر از زندگی شماست . مدیریت کن . هیچ بچه ای نیست که نخواد پیش پدر و مادرش باشه . طلاق باید اخرین راه حل باشه . 

ببخشید اینو میگم شما داری توجیه میکنی . چون حس میکنم تصمیم خودتو گرفتی . من کاری به همسرت و رفتارهاش ...

بنظرت این کمه ک 6 سال بیش بخاطر رفیق بازی هاش شیشه رو کرد تو شکمم کبد و ریه عمل کردم دکتر گفت اگ سمت چب باشه میزد قلبت و این کمه ک 3سال بابام خونشو داد بهمون تا تونستیم خونه بخریم و من 11ساله ک روغن و چای و برنج نمی‌خورم بابام میده بهم 

گلم فقط میتونم بگم تو عصبانیت تصمیم نگیر چون نمیتونی خوب فکر کنی میگی الان با خودت چرا ؟ چون تو ارامش تصمیم میگیریم میبینیم اون چیزی که باید میشد نشده چه برسه به عصبانیت .

الان فقط به خودت ارامش بده به هر طریقی شده دمنوش دم کن یا قرآن بخون هر چی که ارومت میکنه عزیزم انجام بده بعد تصمیم بگیر 

من ک آروم آرومم دیگ خنثی شدم 😂

اتفاقا خودمم به این مرحله رسیدم تا مشاوره پیش رفتیم من دو تا بچه دارم . مشاوره که شدیم برگشتم به زندگی اخلاقش خیلی بهتر شدش مثلا بیرون میرفت همسرم نمیگفت کجا میره چیکار میکنه دیر وقت می اومد . ولی وقتی مشاوره باهاش حرف زد قانع شد که اشتباه از خودشه البته دلیل اختلاف ما این نبود خیلی از کاراش رو قبول کرد که انجام نده