2777
2789

دخترم سه شبه تب داره، هیچ علائم دیگه ای نداره هیچی

پنجشنبه شب بردم دکتر برا تبش استامینوفن داد سفکسیم هم داد

تبش شب اول ۴۰/۵ بود شیاف زدم و تا ۲۴ ساعت تب نکرد باز از دیشب هر ۱۲ ساعت داره تب میکنه، چه خاکی به سرم کنم؟ 

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا ویروسه یا برا دندونشه الان تبش چنده؟

پنج سالشه دندون در نمیاره، الان ۳۸/۵ شیاف زدم براش

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

بگیر حنا کن پای بچه رو تا تبش بیاد پایین پیاز نصف کن کف پاش بزار جوراب بپوشون تا بیاد پایین 

اب ولرم و نمک پاشویه کن

حتما ببر بچه رو تست عفونت بده

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷
سفکسیمشو میدی؟

آره اما بنظرم دوزشو کم داده دکتر، هر ۱۲ ساعت ۳ سی سی

استامینوفن هر ۶ ساعت بده بهش

بروفن هم هر ۶ ساعت جوری تنظیم کن که بروفن بین دو وعده استامینوفن باشه

یعنی اینکه اگه ساعت ۱۲ استامینوفن دادی ساعت ۳ بروفن بده دوباره ساعت ۶ استامینوفن بده بعد دوباره ساعت ۹ بروفن بده.

زیر بغل و روی شکم هم دستمال خیس بزار که با آب ولرم خیس شده باشه یا همون آب شیر ظرف شویی عادی

هر روزم با توکل بخدا زیباتر میشه😍
استامینوفن هر ۶ ساعت بده بهش بروفن هم هر ۶ ساعت جوری تنظیم کن که بروفن بین دو وعده استامینوفن باشه ...

در ضمن مایعات و آب سیب طبیعی هم حتما بهش زیاد بدی 

هر روزم با توکل بخدا زیباتر میشه😍