2777
2789
عنوان

مادرای با تجربه تب بچه تروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 40 پست
ویروسه فک کنم دختر منم اینجوری شد ۴ روز تب داشت خودش خوب شد  البته دکتر بردم گفت ویروسه ۴ روز ...

هیچ علائمی نداشت؟ فقط تب؟ آنتی بیوتیک نداد؟ فقط تبشو چهار روز کنترل کردی؟

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگیر حنا کن پای بچه رو تا تبش بیاد پایین پیاز نصف کن کف پاش بزار جوراب بپوشون تا بیاد پایین  ا ...

والا اینارو که گفتی همه رو سر تب کرونا انجام دادم، هیچکدوم نتیجه نداشت

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 
استامینوفن هر ۶ ساعت بده بهش بروفن هم هر ۶ ساعت جوری تنظیم کن که بروفن بین دو وعده استامینوفن باشه ...

ممنونم عزیزم

عزیزم شربت استامینوفن و سفکسیم رو مرتب بهش بده  مایعات و آب سیب خیلی مفیده  سوپ مرغ و جع ...

حتما عزیزم ممنونم 

تب زیر ۳۹ درجه شیاف نزن دمای بدن بچه افت می کنه خطر داره  اگر با خوردن شربت مرتب تبش کنترل نشد ...

زیر بار دارو خوردن نمیره، درست میگی، ممنونم

یبوست نداره ؟ شکمش کار می کنه؟

آره خوب کار میکنه

سریع ببرش دکتر امپول بزنه تبش قطع بشه تاپیکهای من نگاه کن یک ماه گیرم

میرم میبینم عزیزم حتما

والا اینارو که گفتی همه رو سر تب کرونا انجام دادم، هیچکدوم نتیجه نداشت

منک واس بچهام انجام میدم زود تبشون میاد پلیین

پاشویه با نمک و اب لورم بکن 

یه لگن بزار پر اب کن بچه تو بگو بیا اب بازی دستاشو تو اب نگه دار خوب میشه ولی حتما حتما ببر تست عفونت بگیرن از بچه

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷