2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی بدون بچت؟؟من یک هفته رفتم قهر بچمو نذاشتن ببینم سه سالش بود بعد از اون یک هفته دیگه ادم سابق نشدم واقعااا ب تمام معنا جون دادم مردم الان دوسال گذشته و شبی نیست ک به اون یک هفته فکر نکنم 

دخترم سیزده پسرم نه

عزیزم شرایط مالی خیلی مهمه .من که امشب شوهرم میگه برو بچه ها ازت میگیرم پسرم سه سال و نیم دخترم تو دلمه .ایقد گریه کردم دلم میخاد شیر گازو وا کنم سه تامون بمیریم 

اونقدراهم بد نیست گلم شما خودتو از یه زندگی که مطمئنا باعث ازارت بوده نجات دادی و این موفقیت بزرگی م ...

نه ندارن ،،کنار اومدن ،،خوشحالتر هم هستن ،،چون پسرم از دعوا ما خیلی میترسید ،،میگفت بابا نزنه تورو ،،الان پدرش با اون زنه دعوا میکنه میگه مامان اصلا عین خیالمم نیست

خداا❤️❤️
میگذرونن ولی نه همیشه ،،بیشتر وقتا پیش من دوتایی میمونن ،،خونه پدرش نمیزاره نامادری ک دوتا بمونن

انشالله ک پسر گفتم بیاد کنار خودتون 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

شرایط داری کامل بگیر اگه نه بزلر بمونه پیش پدرش منم پسرمو دادم دخترمو گرفتم هر هفته اخر هفته جابه جا ...

چرا جدا شدین؟

اگر دوست داشتین بگین، الان که باباشون ازدواج کرده، صحبت کنین ، پسرتونم بیاد پیش شما.

البته اگر باباش حمایت مالی میکنه

میتونی بدون بچت؟؟من یک هفته رفتم قهر بچمو نذاشتن ببینم سه سالش بود بعد از اون یک هفته دیگه ادم سابق ...

منم اوایل اینطوری بودم الانم گاهی از ناراحتی دلم میترکه ولی چیکار کنم ولی چاره ای ندارم