2777
2789
اینم درسته ولی دلم میگه بعدا بچم ازم ناراحت و دلخور نشه😔

بچه ات دختر یا پسر؟

چند سالشه؟

شوهرت، حتما برای تو شوهر خوبی نبود که طلاق گرفتی، ولی آیا پدر خوبی هست یا نه؟

قرار بعد شما زود زن بگیره؟

اینا همه مهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم دقیقا همینه خیلی تلاش کردم ب من بده ولی هی گیر الکی میده

اتفاقا شوهر همین دوستم خیلی سعی میکرد تحریکش کنه که بیا حضانت پسرا رو بگیر و ال و بل...ولی دوستم زیر بار نرفت ..میگه این میخواد از زیر بار مسئولیت بچه ها در بره ، و برای آینده شون خودشو بکشه کنار ...

بچه ات دختر یا پسر؟ چند سالشه؟ شوهرت، حتما برای تو شوهر خوبی نبود که طلاق گرفتی، ولی آیا پدر خوبی ...

دخبر

فک نکنم ب این زودیا ازدواج کنه

هنوز کامل جدانشدیم میگه طلاقت نمیدم

مهرمادری بامهرپدری قابل مقایسه نیست

دخبر فک نکنم ب این زودیا ازدواج کنه هنوز کامل جدانشدیم میگه طلاقت نمیدم مهرمادری بامهرپدری قابل م ...

چی بگم والله، خوب اینم هست که اگر شما بخوای ازدواج کنی، چی؟

واقعیت من ترجیح میدم دخترم پیش باباش باشه، تا زیر دست ناپدری.

کلا شرایط بدی، تصمیم گرفتن سخته.

برای حل مشکلاتتون راهی نیست؟؟؟

چی بگم والله، خوب اینم هست که اگر شما بخوای ازدواج کنی، چی؟ واقعیت من ترجیح میدم دخترم پیش باباش با ...

اونجاهم هم میره زیر دست نامادری بلاخره،نه دیگه حرمتی نمونده 

من حالا حالاها قصد ازدواج ندارم تو این ده دوازده سال سختی ای نبود نکشیده باشم ی مدت میخوام راحت باشم

اونجاهم هم میره زیر دست نامادری بلاخره،نه دیگه حرمتی نمونده  من حالا حالاها قصد ازدواج ندارم ت ...

چی بگم والله، واقعیت الان من نوعی جای تو نیستم، هر حرفی هم میزنم، از خارج گود هستم.

ولی حداقل نفقه شو بگیر.

برای خودت سخت میشه.

امیدوارم دخترت هر جا هست و خواهد بود، بهترین ها در انتظارش باشه.

خودت و دخترت در آرامش باشین

اونجاهم هم میره زیر دست نامادری بلاخره،نه دیگه حرمتی نمونده  من حالا حالاها قصد ازدواج ندارم ت ...

می‌دونی منظورم اینه که بیاریش هی بخواد استرس بگیری و خرجی نده اذیتت کنه از طریق دخترت 

اینجوری هم به بازی جدید راه بندازه