2777
2789
عنوان

کیا گواهی نامه دارن؟ چطوری ترستون ریخت😪

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 61 پست
بشینی ترست میریزه من واقعا جا داره از خواهرشوهرم تشکر کنم اون انقدر بهم جرات داد و همه جا برد منو گف ...

با شاسی روندن که خیلی راحت تره

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

یادمه اولین بار ۱۷ سالم بود که نشستم پشت ماشین ترس نداشتم بیشتر هیجان بود😁

ببخشید یه سوال داشتم میشه لطفا جواب بدین؟ 🙂من صورتم مویرگ داره میخواستم لیزر کنم هم میخواستم هزینه اشو بدونم هم اینکه درد داره یا نه و اینکه امکان داره بعد لیزر برگرده؟

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چطوری مسلط بشم  رفتم جلسه تمرینی با مربی بردارم ساعتی ۴۰۰ هزار تومن

تمرینی الان 306 تومن شده اگه اشتباه نکنم چهار پنج جلسه بردار می ارزه مربی هم خیلی شرطه برای من یه خانم خیلی حرفه ای و نترس بود که من ضعف هامو بهش گفتم با تمرین راه میفتی ارزش داره 

ببخشید یه سوال داشتم میشه لطفا جواب بدین؟ 🙂من صورتم مویرگ داره میخواستم لیزر کنم هم میخواستم هزینه ...

گلم فکر کنم هزینه الان بین ۲ و ۵۰۰ تا ۴ تومن باشه حالا بستگی به جایی که میرید داره

بعد اینکه خیر درد نداره گلم

و اینکه خیر بر نمیگرده خیالتون راحت البته خب باید مراقبت ها رو هم انجام بدید

متخصص پوست هستم 👩‍⚕️💞برای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف یه صلوات بفرستید 🥰🌱🌹مامان یه نی نی کوچولوی قرتی🌺👧
گلم فکر کنم هزینه الان بین ۲ و ۵۰۰ تا ۴ تومن باشه حالا بستگی به جایی که میرید داره بعد اینکه خیر در ...

ممنونم از راهنماییتون واقعا لطف بزرگی کردین جوابمو دادین.ان شاءالله همیشه سالم و خوشبخت باشین🤗🤗😘😘😘

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
والا شوهر من نمیزنه هم یکی میاد ماشینشو میزنه بهش😂 داریم مسیر صاف میریم یهو یه ماشین نازل میشه جلو ...

شوهر منم یکبار مقصر بود ،ولی مردا اگه از پشت ی‌کی بزنه به ماشین تو میگن تو مقصری،تنها بشین جای خلوت استرس نداشته باش  ،همه این دوران گذروندن 

تصادف کردم با یه شاسی بلند. خسارت دادم ترسم ریخت😊

🤣🤣🤣

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
من از بس شوهرم بهم قوت قلب داد همش میگفت گاز بده تند برو خیلی بهم میدون میداد ترسم کلا ریخت

من شوهرم اعتماد به نفس نمیده بهم 

مرگ تو درست از لحظه ای آغاز میشود که در برابر انچه مهم است سکوت میکنی...
اولش حتی پام روی گاز و ترمز می‌لرزید دنده ها رو اشتباه میزدم  ماشین خاموش میکردم موقع دنده ع ...

ماشالله ۱۵۰ تا میری😅 من ترسم تو اتوبان اینه تند برم یهو جلوم ترافیک شه چطوری سرعت و بیارم پایین یه بار نزدیک بود با ۱۰۰تا سرعت بزنم ماشین جلویی دیگه ترسیدم از اون وقت نشستم 

من بیست ساله گواهینامه دارم اگر یه روز رانندگی نکنم شب نمیشه ولی تا حالا نشده شوهرم پیشم باشه من پ ...

افرین عالی راحتین حسابی یه جایی میخوای بری استرس تاوسی پیدا شدن و اسنپ و اینام نداری

منم همه این ترسا رو داشتم، از اون بدتر توو کل خاندان پدری من فقط رانندگی نمیکردم و همش بهم سرکوفت میزدن که تو بلد نیستی، بابامم میگفت بیا بشین دستت سفت میشه منتهی منو میبرد ی جای سخت میگفت اینجا دور بزن

الانم که میشینم پشت ماشین اگر بابا اون دور و ور باشه نگاهم کنه دست پاچه میشم 😂

اولین بار که مامانم رو بردم بیرون بهم گفت خدا رو شکر من که میگفتم تو هیچ وقت یاد نمیگیری

منم همه این ترسا رو داشتم، از اون بدتر توو کل خاندان پدری من فقط رانندگی نمیکردم و همش بهم سرکوفت می ...

فقط باید تنها بشینم الانم منتظرم هوا روشن شه ماشین و بردارم برم مهدیه شهرمون مراسم اولین بارمه 😅😅😅 

دقیقااا شوهر منم انگار من اصن با قطعات ماشین هیچ آشنایی ندارم سر تقاطع فرمونو میگیره و هی میگه اینجو ...

همسر من وقتی میشینه کنارم جوری دسیره در رو میگیره که وقتی مسافت طولانی میریم دستش کبود میشه 😂😂😂😂

تازه مثلا میخواد هی حرف نزنه که من عصبی یا هول بشم، هی با دستش اشاره میکنه مدام دستش رو میاره تو شیشه با اشاره ی چیزی میگم. وقتی میگم خب نکن بیشتر هول میشم میگه من که حرفی نزدم

همسر من وقتی میشینه کنارم جوری دسیره در رو میگیره که وقتی مسافت طولانی میریم دستش کبود میشه 😂😂😂😂 ...

🤣🤣🤣