2777
2789
عنوان

کیا گواهی نامه دارن؟ چطوری ترستون ریخت😪

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از بس شوهرم بهم قوت قلب داد همش میگفت گاز بده تند برو خیلی بهم میدون میداد ترسم کلا ریخت

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
خب چطوری مسلط بشم  رفتم جلسه تمرینی با مربی بردارم ساعتی ۴۰۰ هزار تومن

همون اول به شوهرم گفتم تو تا حالا ۳ بار تصادف کردی پس انتظار تصادف کردن منم داشته باش ،ولی کلا آدم خونسردی ترس نداره فقط بشین رانندگی کن از جاهای خلوت شروع کن

من تازه گرفتم گواهی نامه 

هم آیین هم شهری رو جلسه اول قبول شدم 

خوبم میرونم ته دلم استرس دارما ولی دیگ 

اصلا نباید استرس داشته باشی باید یکی بشینه پیشت که هی نگه بلد نیستی و بهت استرس بده 

من خودم چند روز پیش با شوهرم رفتم بهم گفت وای الان میزنی منم پامو گذاشتم رو گاز گفتم میخام بزنم به تو چه اصن 🤣🤣🤣

متاهل🧿❤️
همون اول به شوهرم گفتم تو تا حالا ۳ بار تصادف کردی پس انتظار تصادف کردن منم داشته باش ،ولی کلا آدم خ ...

والا شوهر من نمیزنه هم یکی میاد ماشینشو میزنه بهش😂

داریم مسیر صاف میریم یهو یه ماشین نازل میشه جلومون

متاهل🧿❤️
منم😕😕😕😕

من شوهرم کنارم باشه اعتمادبنفسمو میکشه پایین هی میگه باباتونمیتونی بیا پیا بزن کنار وای وای طرفو زیرنکنی درصورتی که اصلا اینجوری نیست الکی که گوهینامه نگرفتم همون باراول دوتاش قبول شدم فقط بادنده مشکل دارم😂😂😂بایددنده ماشین برقی کنم

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
دقیقا منم گواهینامه دارم اما میترسم و اصلا رانندگی نمیکنم اما خیلی دوس دارم بشینم🥺مردا کلا آدمو دلس ...

مال من هول نمیکنه ولی یکم احساس خطر کنه استرسی میشه به منم استرس میده هی میگه وای وای 

منم چن روز پیش لج کردم گاز دادم گفتم میخام بزنم اصن به تو چه 😂 اونم گفت بزن خب دیگ از خر شیطون اومدم پایین🤣

متاهل🧿❤️
دقیقا منم گواهینامه دارم اما میترسم و اصلا رانندگی نمیکنم اما خیلی دوس دارم بشینم🥺مردا کلا آدمو دلس ...

ولی با مامانم رفتم انقد آروم بود خیلی خوب بود با اینجور کسی برو تمرین 🥺

مامانم بیشتر نگران خودم بود تا اینکه بزنم یا ماشینش 

متاهل🧿❤️