2777
2789
عنوان

کیا گواهی نامه دارن؟ چطوری ترستون ریخت😪

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چطوری مسلط بشم  رفتم جلسه تمرینی با مربی بردارم ساعتی ۴۰۰ هزار تومن

ببین تا زمانی که شوهرت کنارت بشینه 

همینه

اگه تنهایی بری ترست میریزه

من با ماشین خودمون رفتم واسه امتحان رانندگی

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗
ولی با مامانم رفتم انقد آروم بود خیلی خوب بود با اینجور کسی برو تمرین 🥺 مامانم بیشتر نگران خودم بو ...

دقیقااا شوهر منم انگار من اصن با قطعات ماشین هیچ آشنایی ندارم سر تقاطع فرمونو میگیره و هی میگه اینجوری کن اونجوری کن🥴😁اره مامانا کلا آرومن و بیشتر هم روی خودمون حساسن تا ماشینشون🥰

بشینی ترست میریزه من واقعا جا داره از خواهرشوهرم تشکر کنم اون انقدر بهم جرات داد و همه جا برد منو گفت منتظری شوهرت باشه ببره پارک بچه رو خودت سوار شو بریم باورت نمیشه اول منو برد شهرک ولیعصر یافت اباد 

بعد رفتیم اکباتان ک یه تصادف داشتم 

بعدش منو برد چیتگر و برگشتیم دیگه داشتم راه می افتادم ک شوهرم شاسی بلند خرید اونو میترسه بده بهم میگه بزنی یه چراغش ۱۰ تومنه نمیخواد بشینی 

اولش حتی پام روی گاز و ترمز می‌لرزید

دنده ها رو اشتباه میزدم 

ماشین خاموش میکردم

موقع دنده عقب گرفتن چشمی متوجه فاصله‌ نمیشدم و...

اما الآن با اینکه هنوز یسال نشده که گواهینامه گرفتم و اجازه رانندگی جاده‌ ندارم ولی تو جاده ماشین دسته منه و ۱۵۰.۱۶۰ تا میرم و مسلطم. 

اسی فقط زیااااااد تمرین کن و از هیچی نترس 

ی صبح پاشدم ماشینمو بدون اینکه ب کسی بگم ماشین بردم دانشگاه

وقتی اومدم خونه گفتم با ماشین رفتم دانشگاه اول باور نکردن بعد کلی تشویقم کردن 

اینم بگما اولش خ ترسیذم مخصوصا وسط راه ی ون زد رو ترمز 

اونجا ناخودآگاه واکنش نشون دادنو یاد گرفتم 

دقیقااا شوهر منم انگار من اصن با قطعات ماشین هیچ آشنایی ندارم سر تقاطع فرمونو میگیره و هی میگه اینجو ...

اره دقیقا 🥰 با اینجور کسی بشین من دیگ اعصابم با شوهرم نمی‌کشه منتظرم مامانم از سفر بیاد با اون برم تمرین کنم دستم روون شه گواهی نامه م چن روزه رسیده دستم 

متاهل🧿❤️

دختر همسایمون زیر ۱۸ هنوز گواهینامه نداره

سه ساله باباش بهش رانندگی یاد داده 

انقد حرفه ای رانندگی می کنه قشنگ تو اتوبان و جاده و … 

البته اشتباه کارش ولی دست فرمونش عالی

من بیست ساله گواهینامه دارم

اگر یه روز رانندگی نکنم شب نمیشه

ولی تا حالا نشده شوهرم پیشم باشه من پشت فرمون بشینم

مردا فقط بلند اعتماد به نفست را بگیرند

عاشق حاضر جوابیت شدم که هیچ دوستت دارمی را بی بوسه نگذاشتی