سلام مهربونا
هم میخوام تجربیاتمو ب اشتراک بذارم هم اینکه راهنماییم کنید
من صورتم زیاد جوش نمیزنه اما بدنم خییییلی زیاد
بشدت هم پرمو هستم تا جایی ک پرز های بدنم خیلی بلند و تیره هستن..مسئله اینجاست ک دقیقا جایی ک مو درمیاد همونجا هم اغلب جوش درمیاد برام تو قسمت پا
این جوشا اغلب رفتن ولی تقریبا همه جاشون مونده
اولین اقدام هایی ک کردم: امتحان انواع ماسک های خانگی
ماسک لیمو و گوجه و سیب زمینی و نشاسته و قهوه و شکر و ترکیباتشون و انواع اینا...تماما رد شدن و جای جوشام تغییر نکرد
راه دوم: استفاده از صابون های مناسب مثل گوگرد: اثر انچنانی نکرد
راه سوم: استفاده از محصولات غیر صابونی مثل سبوما اردن، انواع کرم های ضد جوش و ضد لک مثل کرم های روشن کننده، ژل های ضد جوش مثل پانژل، روغن ها مثل درخت چای( این ی مقدااااار کم اثر داشت، منتهی اولش افتضاح تر کرد چون بلد نبودم استفاده شو، خواستید بگم چطور باید مصرف کنید)، انواع پن های روشن کننده برای جای جوش مثل پن درمالیفت و اون یکی ک خیلی معروفه، هیییچ کدوم گول هیچ کدومو نخورید چرت و پرت محضن
تنها و تنها چیزایی ک یه مقداااااااری اثر داشتن: یه کرم ضد لک بود ک بسختی پیدا کردم منتهی جدیدا اثر نمیکنه روم
و یه صابون ک توش یه درصد کلیندا داشت
جعبش رو اگه پیدا کنم اسمشو میگم
این صابونه چون کلیندا داشت، دروغ نگم، عالی بود، فووووق العاده بود..من باسنم زیاد جوش میزنه، انوااااع جوش
منتهی..چون کلیندا داشت، موقته و باید همیشه استفاده کنید..بعد قطع کردنش خیلی شدید تر برگشت
تا اینکه رفتم پیش بهترین دکتر شهرمون ک حتی دکترای پوست تهران هم توصیه میکردن ک بریم پیشش
ایشون یه نسخه داد، داروهاش همه رو هم شد دو میلیون و خورده ای
قراره این ماه بخرم تا ببینم چه پیش میاد، اگه جواب داد میام اینجا و میگم ک چیا داد تا استفاده کنید
شما هم اگه تجربه ای درباره جوش و جای جوش دارید ک خداوکیلی جواب گرفتید دریغ نکنید توروخدا