2777
2789

شروع کردید ؟ پایتون ضعیف یا قوی ؟ چطور پیش می‌رید ؟

روزانه چند ساعت می خونید ؟

آزمون میدین؟ اگه می دید چی ؟؟

و آخر سر بگین رشته چی میخواید؟😁♥️

راستش من بین مشاوره فرهنگیان و روانشناسی موندم ...

و از وسط تیر شروع کردم خیلی لاک پشتی دارم پیش میرم و آزمون گزینه دو میدم 

واسه هرچیزی جلو جلو ذوق کردیم کنسل شد :)

راستش شما درستو بخون. کنکور بده بعد بین دو انتخاب گیر کن😁

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاک پشتی هم پیش نرو که ضربه میخوری. گزینه دو هم بودجه‌بندیش خوب نیس چون اول لاک‌پشتی میره بعد یهو میخواد بپره . و کنکوری دقیقا تو لحظه‌ی پریدن بودجه‌بندی له میشه به معنی واقعی کلمه:)

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛
آخه ذهنم درگیر شده الان همش میگم باید حلش کنم بعد  کنکوری ؟

ذهنت خیلی دلش شکست میخواد تا موفقیت:) اوکی؟

اینا یه سری وسوسه‌س که فقط از درس خوندن میندازتت. این فکرا واسه زمان انتخاب رشته‌س نه حالا:/

لاک پشتی هم پیش نرو که ضربه میخوری. گزینه دو هم بودجه‌بندیش خوب نیس چون اول لاک‌پشتی میره بعد یهو می ...

راستش من دیر متوجه شدم باید آزمون گزینه دو شرکت کنم و از تایمش عقب افتادم 

یه آزمون دادم نتیجه ام خوب نشد 

آزمون بعدیم دو هفته دیگس و کلی درس نخونده دارم که نمی‌دونم واقعا چجوری باید برسونمش  ... 

واسه هرچیزی جلو جلو ذوق کردیم کنسل شد :)
راستش من دیر متوجه شدم باید آزمون گزینه دو شرکت کنم و از تایمش عقب افتادم  یه آزمون دادم نتیجه ...

خب بگو چطوری مبخونی تا بگم چطوری باید برسونی خودتو