2777
2789

قطره آهن روی حرف زدن بچه تاثیر داره؟ 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم ولی کمبود آهن اگه منجر به تالاسمی شه ممکنه تو رشد تاثیر دار باشه 

باعث پرخاشگری هم میشه؟ کمبودآهن 

من ی تجربه روخودم کسب کردم خواهرم دوتا بچه داره ب هیچکدوم قطره مولتی وآهن نداد برعکس من ب پسرم حتی یک روزم یادم نرفت ندمش ماشاالله الان بچه های خواهرم بااینکه خیلی ازپسرم کوچیکترن ولی پسرمو توجیب میزارن قدبلندوهیکلی هستن ازبقیه خواهرزاده هام وبرادرزاده هامم بهترن دخترش ۵سالشه هرکی میبینه فک میکنه ۶ونیم ۷سالس

من ی تجربه روخودم کسب کردم خواهرم دوتا بچه داره ب هیچکدوم قطره مولتی وآهن نداد برعکس من ب پسرم حتی ی ...

منم ب پسرم همچین چیزایی ندادم تاحالا ک دوسالشه

خدایا شکرت 😘 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ

من ی تجربه روخودم کسب کردم خواهرم دوتا بچه داره ب هیچکدوم قطره مولتی وآهن نداد برعکس من ب پسرم حتی ی ...

پسرمنم عالیه از هرنظر فقط نمیدونم چرا حرف نمیزنه ماه بعد دوسالش میشه 

پسرمنم عالیه از هرنظر فقط نمیدونم چرا حرف نمیزنه ماه بعد دوسالش میشه 

عزیزم یعنی هیچ صدا یا کلمه ای هم نمیگه دختر برادرشوهرم ۳ونیم ساله بود حرف زد ولی بزور ماما میگفت یهویی زبون بازکرد هزارماشاالله الان ۵سالشه ترم دو کلاس زبان میره زبون دراز 

عزیزم یعنی هیچ صدا یا کلمه ای هم نمیگه دختر برادرشوهرم ۳ونیم ساله بود حرف زد ولی بزور ماما میگفت یهو ...

فط دادا بابا ددر نه آبه همین ولی خییییییلییییی باهوشه هرچیزی میگم دقیق همونو انجام میده