الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هر وقت حس کردی لازم داری کسی دعات کنه بهم بگو واست آیت الکرسی بخونم 💞 هر وقت بیمار داشتی بگو تا برات ۳ حمد شفا بخونم 💞 برای شادی روح امواتتونم بگید فاتحه بخونم 💞 در ازاش برا آرامش دلم یه صلوات بفرست 💞 اللهم صل علی محمد و آل محمد
عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤ آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظهی ظهور توست! یـامهـدي♡ «وَلَقَدنَعلَمُانکَیَضِیقُصَدرُکَبِمَا یَقُولونَ»ومـٰامیدانیـمدلتازآنچہمیگویند به تنگ می آیدپسبهآغوشمـٰاپنـٰاهندهشو...💛
. پروانم پر زد از پيله رفت…دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب.. بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥. تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶� كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً. قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم. تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!! اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا