2777
2789
عنوان

پیامای مامان دوستم😑😔+شات

4802 بازدید | 56 پست

دوستم با مامانش خیلی مشکل داره 

داشت با من دردل میکرد

بعد دیدم مامانش داره بهم پیام میدع

مامانش اومده روی اکانتش پیامامون خونده بعد بهم اینجوری گفت الان پایین میفرستم

شما جای من باشین ارتباطتون با دخترش قطع میکنین؟

بهترین و صمیمی ترین دوستمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزاز

هر وقت حس کردی لازم داری کسی دعات کنه بهم بگو واست آیت الکرسی بخونم 💞 هر وقت بیمار داشتی بگو تا برات ۳ حمد شفا بخونم 💞 برای شادی روح امواتتونم بگید فاتحه بخونم 💞 در ازاش برا آرامش دلم یه صلوات بفرست 💞 اللهم صل علی محمد و آل محمد

لینکت که ابی شد بلایک

عـشقِ تـو مـا رو تو خـودش غـرق مـیـکـنـهـ❤       آخـه آقــا جـنـسِ غـمـت فـرق مـیـکـنـهـ🖤 تاریخ انقضای تمام غم های عالم ... لحظه‌ی ظهور توست! یـا‌مهـدي♡  «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگویند‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو...💛

https://s8.uupload.ir/files/74e57f7b-3f18-4d9b-80e0-bcbc86f61e42_ztes.jpeg

بفرماييد لينك ابي

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا