2777
2789
عنوان

پیامای مامان دوستم😑😔+شات

| مشاهده متن کامل بحث + 4802 بازدید | 56 پست
انقدر مامانش اینو اذیت میکنه یه تامادری اینطور رفتار نمیکنه

والا ابجي من تو ١٦ سالگي با پسري دوسِت بود فهميديم مامانم بعش هشدار داد  مجبورش كرديم بكش بيرون ،، ولي محدودش نكرديم گوشي ازش نگرفتيم

الانم داره ميشه ٢٠ سالش 

بهش ميگم با يكي وارد رابطه شو يكي ك درحد خودت باشه و ادم باشه 

ميگه ولَم كن پسر ب چ دردي ميخوره 😂😂 ميخوام بخونم ادامع بدم دستم تو جيب خودم باشع ،😂😂

ازمنم عاقلتر شده والا😂😂

….

پیامتی اولش خیلی بی احترامی نبود؟

نه زیاد فقط نگران بچشونن ولی بنظر من ارتباطتو قطع کن اگه اتفاقی برای دخترشون بیوفته یا چیزی بشه از چشم تو میبینن اینجور خانواده ها همیشه دوستو مقصر میدونن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه زیاد فقط نگران بچشونن ولی بنظر من ارتباطتو قطع اگه اتفاقی برای دخترشون بیوفته یا چیزی بشه از چشم ...

خیلی از مامانش بدم اومد خیلی در حق خودشو و دخترش لطف کردم 

موقع مدرسه به من گفته بود حواسم باشه با پسره قرار نزاره منم همیشه جلوشو میگرفتم با اینکه وظیفه من نبود

حالا چجوری باهام رفتار میکنه نمک نشناس

پیامتی اولش خیلی بی احترامی نبود؟

بله پيام اولش بي احترامي بود خيلي گارد گرفته بود ولي بعد انگار فهميد ب تو بيشتر گوش ميده دخترش ، نظرش اين شده ك تو راهنماييش كني 

اون بي احتراميش هم بخاطر اين بوده ك كمي زيادي از يه قشر خاصيه و رو مسايل و حجاب و اينا زياد مانور داده و حساسه 

نميدونه  با حجاب بي حجاب نداره گير ادم هوسران افتادن 😐🙄😁ادماي هوسران  فرقي نداره براشون ك طرف بأحجابع يا بي حجاب 

….

خیلی از مامانش بدم اومد خیلی در حق خودشو و دخترش لطف کردم  موقع مدرسه به من گفته بود حواسم باش ...

ولش کن ارتباطتو قطع کن تو که نباید نگهبان یکی دیگه باشی اینجوری از زندگی خودت میوفتی به خودت میای میبینی همش دنبال دختر اون بودی که خطا نکنه خودت به هیچجا نرسیدی شمارشو پاک کن برای خودت دردسر درست نکن

من که حرف بدی تو چت های مامان دوستت ندیدم منم مادرم دخترم کوچیکه اصلا هم مذهبی نیستم ولی اگه یه روز دخترم بخواد به راه کج کشیده بشه قطعا جلوشو می گیرم وقتی جنبه موبایل و آزادی رو ندارن باید محدودشون کرد راست میگه مادرش و پدرش بهتر صلاح بچه شونو می دونن 

خیلی از مامانش بدم اومد خیلی در حق خودشو و دخترش لطف کردم  موقع مدرسه به من گفته بود حواسم باش ...

خب اشتباه کردی 

همون موقع بایدمیگفتی دخترشمایک شخصیت باقدرت فکرکردن داره که خودش انتخاب میکنه من نمیتونم همچین کاری بکنم

اوناییم که میگن پدرومادراینجوری ازنامادری ناپدری بدترن

خودم توهمچین خونواده ای بزرگ شدم که متاسفانه پدرومادرم زیادعاشقم بودن نشستم باشون صحبت کردم ورفته رفته باحرفام وکارام بشون فهموندم بزرگ شدم ودیگه نیازی نیس حواسشون بم باشه

والان خیلی شخصیت عجیب غریبی ندارم

وازشون ممنونم که باعث شدن توسن آسیب پذیریم یه سری چیزاروتجربه نکنم

تاپیک مانکن های زیبا عضو گروه نارنجی          وزن فعلی:65.7             هدف:50

با پسر عموت چ کردی؟

🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦‍♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃 

نمیدونم مامانش چکار میکنه ولی این پیام چیز بد برداشت نمیشه و حق با مادرشه

🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦‍♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃