2777
2789
عنوان

میخوام از شوهر بد انتقامی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم عقل داشته باش 

بزار برو 

بگو باید برام خونه و ماشین بخری

مهریه هم بگیر ازش 

بعد اگه ی غلطی کرد همه چی داری میزاری میری اخرش بخواد نخواد مجبگر ب طلاق میشه

گفتی پول داشته باشی وکیل میگیری و طلاقت میگیری

اون اگه ادم بود زندگیش جمع میکرد نکه خیانت کنه.. هرچند ک رفتار شما اصلا بدترین باشه.. نهایت طلاق میداد میرفت اما خیانت ن

دروغ میگن...من دیدم..حتی حاظرن‌دست روقران بزارن ولی دروِغ گوان

آره منم بهش اعتماد ندارم ولی اون خیلی از قران مترسه اگرم خیانت کنه و بزنه زیر حرفش از قران مطمعنم که رسوا و بدبختش مکنه 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

وقتی برای بار اول خیانت میبینی خیلی داغون میشی و می‌شکنی و حس می‌کنی دنیا به آخر رسیده 

اما وقتی برای بار دوم و سوم و... میبینی هر بار انگار محکم تر میشی ، کمتر میشکنی، دیگه سر میشی ، دیگه انگار واست مهم نیست ،دیگه حتی گریه هم نمیکنی 

از یه جایی به بعد دیگه اونا متعلق به خودت نمیدونی .دیگه فقط واست حکم کیف پول داره،یاد میگیری چجوری تنهایی از عهده زندگی بر بیای ، بیشتر به خودت می‌رسی ، بیشتر به خودت اهمیت میدی ، دیگه به جای اتکا به اون به خودت متکی میشی 

من همه این راه ها را رفتم .تیر خلاصی وقتی بود که با خیانت بهش آتیش دلم خاموش شد ، حیفش بود اون اینقدر هرز بپره اونوقت زن آفتاب مهتاب ندیده هم داشته باشه ، زیادیش میشد 

همون مهریه تو بگیر چیزی هم اگه هست ب اسمت بزن بعد ببخش اون عمر و جوونیه ک با فکر انتقام میگذره اگه ن ...

خیلی پولداره پولش زیاده برا همون میگه مهریه میدم خونه به نامت میزنم هر چی بخوای فقط طلاق نگیر حالم بهم مخوره اینا رو بهم میگه اگه حاضری انقدر باج بدی که بمونم پس غلط مکنه خیانت مکنه 

میدونم اون با همین طلاق که من بگیرم میسوزه ولی نمیزاره میدونم خودشو میکشه ولی نمیزاره میگه طلاقم بگیری ولت نمکنم ۲۵ سالشه این حرفارو میزنه 🤦‍♀️

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
وقتی برای بار اول خیانت میبینی خیلی داغون میشی و می‌شکنی و حس می‌کنی دنیا به آخر رسیده  اما وق ...

دمت گرم که اینکارو کردی بعدش که اون فهمید چیکار کرد من مطمعنم اگه خیانت کنم ۹۰ درصد میکشه منو چون اخلاقشو میدونم وگرنه دقیقه اول جبران میکردم 

به همین مجبور شدم جور دیگه انتقام بگیرم 

توی ذهن خودت سریال درست نکن گلم ، توی واقعیت زندگی کن. رمان عاشقانه نیست که میگی عاشقش کنم پولش رو بالا بکشم.زندگیه.شما یه خطاهایی داشتی ایشونم یه خطاهایی، ببخشید همدیگه رو و از نو شروع کنید. البته قطعا این بخشش و ترمیم دل جفتتون زمان میبره ، و شما بخاطر داشتن احساسات بیشتر زمان بیشتری میبره برای ترمیم. زندگی رو به لجبازی نندازید. تا حالا با غرور و لجبازی و مثلا بی اهمیتی به شوهر زندگیت رو این شکلی کردی، حالا جور دیگه میخوای نابود کنی؟

سلام😊 
سرکاریم بابا    

سرکار چی خدا شفات بده تایپکا قبلمو بخون